NAGRADNJAČA

Nestle vas nagrađuje

18.02.2014 u 08:32

Bionic
Reading

Nestlé FITNESS žitarice ove godine slave 15 godina postojanja na hrvatskom tržištu te preko 50.000.000 trenutaka uživanja i uravnotežene prehrane. Upravo je toliko zdjelica ovih poznatih žitarica napravljenih s cjelovitim zrnom servirano od prvog pojavljivanja na policama domaćih trgovina.

Shvaćanje prehrane, kao i važnost žitarica u uravnoteženom doručku, mijenjalo se kroz godine, o čemu govori i činjenica da je na početku ovog stoljeća prosječan Hrvat konzumirao oko 190 grama žitarica godišnje, dok danas prosječno godišnje konzumira gotovo 1,54 kg.

Prateći trendove u prehrani, Nestlé je prije više od desetljeća u sve svoje žitarice za doručak odlučio dodati cjelovito zrno. Tako je hrvatskim potrošačima danas dobro poznat Nestlé FITNESS asortiman žitarica za doručak napravljenih s cjelovitim zrnom te su upravo one najomiljenije u segmentu žitarica za odrasle. Visok udio prehrambenih vlakana, bogatstvo vitamina, niska razina masti te složeni ugljikohidrati čine ove žitarice idealnim odabirom za doručak modernih, zaposlenih ljudi.

Lana Jurčević, prvo hrvatsko zaštitno lice za FITNESS žitarice, tom je prilikom izjavila: 'Čestitam 15. rođendan svojim omiljenim žitaricama, koje su postale nezaobilazan dio mojeg jutarnjeg rituala. Uz pravilnu prehranu i redovitu tjelovježbu doista je lako osjećati se dobro u vlastitom tijelu'.

U sklopu proslave 15. jubilarnog rođendana FITNESS je odlučio nagraditi svoje vjerne kupce kroz razne nagradne igre i s bonus pakiranjima koja donose od 20 do 25% više omiljenih žitarica.

Osim stalnih unapređenja nutritivnih vrijednosti, Nestlé FITNESS žitarice svoje potrošače iznenađuju i raznim kombinacijama okusa, zahvaljujući kojima pravilan i hranjiv doručak može uključivati čak i čokoladu. Tako asortiman FITNESS žitarica za doručak, osim onih Natural, uključuje i verzije s voćem, medom i bademima, čokoladom te tamnom čokoladom.

Uz to, na našem su tržištu dostupne i Nestlé FITNESS žitne pločice, idealne za međuobrok. Dostupne su u verzijama s čokoladom, mliječnom čokoladom i lješnjacima, jagodom te čokoladom i narančom.

Nestle i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju četiri paketa žitarica (svako pakiranje sadrži dvije kutije žitarica+ručnik).

Nagradu su osvojili:

Daliborka Orozović
Igor Franjković
Kristina Jelačić
Gabrijela Stolar

Dobitnici iz Zagreba paket podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.