MOŽE ONA TO PUNO BOLJE

Nesretno je spojila trendi komade i upropastila stajling

01.12.2016 u 10:44

  • +5

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Neprikosnovena kraljica stila Jessica Alba spada među ljepotice koje mogu odjenuti što god požele i uvijek izgledaju dobro, ali i njoj se ponekad zalomi nesretan spoj krpica

Slavna glumica za obiteljski večernji izlazak odabrala je traper kombinezon brenda The Great i sa suprugom Cashom Warrenom večerala u restoranu Madeo.

Lijepa glumica kombinezon je upotpunila kariranim ogrtačem i gležnjačama u bordo boji, a njezin suprug imao je košulju sa sličnim uzorkom te traperice i vestu. Iako Jessicu Albu mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih holivudskih ljepotica, ovaj put joj se omaknula pogreška pa nijedan komad ne dolazi do izražaja, a ni zajedno nisu sretna kombinacija.

Dok ne blista na crvenom tepihu u finim haljinama, Alba dnevne stajlinge često slaže od ugodnih i predimenzioniranih krpica i trapera, baš kao što je to pokušala s kombinezonom i ogrtačem.

Jessica Alba out in West Hollywood. (November 29, 2016) #jessicaalba @jessicaalba

Fotografiju objavljuje Entertainment Website (@celebrities.updates)


Često ističe da joj je ormar prepun različitih modela traperica i da bez njih ne može, a to je potvrdila i novom suradnjom s brendom DL1961. Nakon što je zaradila milijune proizvodnjom ekoloških proizvoda tvrtkom Honest Company, odlučila se okušati u modnim vodama i nema sumnje da će uspješno proširiti biznis carstvo.

Za Vogue je otkrila kako inspiraciju pronalazi u Cindy Crawford jer nekadašnji supermodel oduvijek ima stav i karakter. Zbog toga joj je ona idealan uzor i oslikava pravu ženu, ali 18 modela traperica prilagodila je svakoj građi, u želji da svi mogu pronaći kroj koji im dogovara.

'Pomogle su mi četiri prijateljice koje nose isti broj, ali su različite građe. Jedna primjerice ima istaknutu stražnjicu, a druga nešto šire bokove', objasnila je Alba za Vogue kako je radila na tome da njezina prva kolekcija od 18 modela može odgovarati svakoj ženi. Dodala je kako se posebno ponosi skinny kožnim hlačama jer je sigurna da ih možete nositi cijeli dan a da se ne razvuku ili promijene oblik te stoje taman kako treba.