IZNENADIT ĆETE SE!

Nera otkrila u čemu se osjeća najviše seksi

20.04.2012 u 11:19

Bionic
Reading

Nera Stipičević posljednjih mjeseci ima pune ruke posla pripremajući kazališnu predstavu u Exitu, no tu i tamo uhvati vremena za kakvo fensi pojavljivanje. U simpatičnom izdanju došla je i na zagrebački Zrinjevac na otvaranje pop up dućana sa sunčanim naočalama Ghetaldus vintage

Glumica i pjevačica Nera Stipičević za tportal.hr je otkrila kako bira kombinacije za izlazak. 'Sve ovisi u kojoj sam životnoj fazi, nekad imam neke spremne kombinacije, tad sam brza, ali kad imam nešto novo, onda kombiniranje može trajati i trajati', rekla je.

Seksipil joj nije najbitniji čak ni za noćne pohode: 'Kad se odijevam za javna događanja, nije mi bitno hoću li izgledati seksi, nisam taj tip, bitnije mi je da me ne steže, da ne strepim da će mi nešto ispasti i da se ja osjećam ugodno i prirodno u tome.' A ono u čemu se osjeća ugodno i prirodno najčešće su, kaže, čizme, tajice, uska majica i duža vesta.

Ovog proljeća nije ništa kupovala, ponajviše zbog poslovnih obaveza, iako nije sasvim zadovoljna sadržajem svog ormara: 'Bilo bi lijepo riješiti se nekih starih stvari i kupiti koji novi komad, ali posvetit ću se tome čim mi se oslobodi malo više slobodnog vremena', izjavila je Nera.

Kao i većina žena, muku muči s celulitom, a strah ju je, kaže, 'krenuti po tome da ne bilo još gore'. 'Bavim se pilatesom i jogom i na taj način izbacujem toksine, no ove godine ipak sam odlučila po prvi put pokušati i s nekim kozmetičkim tretmanom i vidjeti kako će djelovati', kaže.