VEZICE U PRVOM PLANU

Neodoljive sandale: Ovaj će vas detalj na ljetnoj obući potpuno osvojiti

30.06.2019 u 20:51

Bionic
Reading

Sezona nošenja ljetne obuće odavno je započela, a na policama trgovina teško je ne primijetiti pregršt trendovskih modela u znaku zavodljivog detalja vezica

Kada je riječ o ljetnoj obući, modna industrija ove je sezone posebno inspirirana modom 90-ih i početkom 2000-ih godina, o čemu dovoljno svjedoči velika popularnost takozvanih 'golih' sandala. Otkrivajućeg stopala i minimalističke siluete, ove specifične sandale ponajviše se ističu detaljem tankih vezica koje su postale neizostavan detalj na mnoštvu modela obuće namijenjenoj toplim mjesecima u godini.

  • +39
'Gole' sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim na 'golim' sandalama s tankom potpeticom, detalj vezica ove sezone najčešće nalazimo na modelima ravnih sandala, koje izgledom neodoljivo podsjećaju na kultne rimljanke, kao i ljetnom klasiku - espadrilama.

Ravne, s platformom ili punom petom, kultne špagerice i ove sezone dominiraju ponudom popularnih high street brendova i renomiranih dizajnerskih imena, a jedino modno pravilo kojeg se morate držati kada je riječ o nošenju špagerica to je da ih nikad, ali baš nikad ne nosite na čarape.

  • +23
Ljetna obuća s detaljem vezica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Izbor u dućanima zaista je bogat, a cijene su prilagođene svačijem džepu. Najveći problem će vam biti izabrati samo jedan par u moru modela s neodoljivim vezicama koje možete pronaći u našoj fotogaleriji.