TREND NA INSTAGRAMU

Neočekivani modni povratak tenisica koje mnogi preziru: Za odvažne cure koje se boje nositi statement komade

21.07.2020 u 10:44

Bionic
Reading

Tenisice koje su proživljavale najveće dane slave tamo negdje oko 2012. vratile su se u velikom stilu te potpuno zaludjele modne blogerice

Riječ je o nekad popularnom modelu na platformu koji je među prvima popularizirala francuska dizajnerica Isabel Marant, a zatim su je slijedili mnogi.

Obožavateljice ovoga omraženog trenda nekad su bile Jennifer Lopez, Dakota Johnson i Alessandra Ambrosio koje su voljele nositi tenisice na platformu oko kojih se vječito lome koplja.

Bez obzira na kontroverze oko oko ovog modela, nepobitno je to da noge čine vitkijima i mršavijima.

Lopez je nosila platforma tenisice i na setu svog hvaljenog filma 'Prevarantice s Wall Streeta' u kojem je glumila atraktivnu striptizetu Ramonu Vegu.

Dizajnerica Isabel Marant je izjavila kako je došla na ideju za svoj kultni model jer je željela izgledati nekoliko centimetara viša, a bez da nosi neudobne štikle.

Tenisice na platformu sad je ponovno aktualizirao njemački brend Puma koji je izbacio varijantu modela Cali s platformom čija je cijena oko 150 dolara, oko 987 kuna.

Influencerice su se već pohvalile svojim primjerkom ovih tenisica za koje je Pumina ambasadorica glumica i pjevačica Selena Gomez izjavila kako su namijenjene odvažnim djevojkama koje se boje nositi statement komade.

'Volim ih jer me čine višom, uklapaju se u svaki stajling i vrlo su udobne', izjavila je Selena.