JELENA ROZGA:

Nema šanse da me ikada vidite obnaženu

06.04.2012 u 18:57

Bionic
Reading

Kraljica estrade i klubova, Jelena Rozga, radi punom parom. Osim što je zaokupljena brojnim nastupima, Jelena se bacila i na snimanje novog spota za pjesmu 'Zanemari' te usput otkrila da nema šanse da je ikada vidimo obnaženu

Jelena Rozga nakratko je Dalmaciju zamijenila Zagorjem gdje snima novi spot za pjesmu 'Zanemari' u kojemu glumi kućanicu. Kako kaže za InMagazin, snimanje spota joj je nije najdraži dio posla jer nikada nije posve opuštena te osjeća pozitivnu tremu.

'Dok snimam spot ne, nemam tremu, ali to mi je najgori dio posla snimanje spotova. To ne volim jer snimanje traje stvarno cijeli dan, od jutra do mraka. Jedino smo spot za 'Dalmatinku' snimili rekordnom brzinom. Završili smo ga za dva-tri sata', kaže Jelena za InMagazin

U spotu za pjesmu 'Zanemari' u ulozi njezinog supruga našao se mladi glumac Asim Ugljan čiji je zadatak bio glumiti supruga kojemu nije stalo, no u stvarnosti Asim je doista uživao pokraj Jelene.

'Jelena Rozga, kraljica estrade, je zgodna žena, ja sam mladi muškarac, ona tu mene dira i još me plate za to', našalio se Asim.

Međutim, nježni dodiri, seksi odjeća i zamamno njihanje bokova granica su koju Jelena ne prelazi. Naime, za InMagazin Jelena je otkrila i da nema šanse da je u spotu ikada vidimo obnaženu.