LUDE NOĆI

Nekoliko ideja kako se obući za parti

18.12.2012 u 09:19

Bionic
Reading

Koliko god se trudile unaprijed pripremiti haljinu, cipele, nakit te smisliti frizuru, žene uoči božićnih i novogodišnjih partija uhvati panika što bući i kako to iskombinirati za savršen dojam. Evo nekoliko dojmljivih komada

Haljina je najvažniji ženski adut kad su božićni i novogodišnji partiji u pitanju, a one su nekako svečanije, ali istodobno otkačenije.

Crne, srebrne, zlatne ili crvene
, svejedno je, samo neka posebno naglase seksipil. Šljokice, sjaj i glamur ostaju isti, samo ih dizajneri malo prilagode trendovima - pogledajte našu fotogaleriju!

Partiji pretpostavljaju lude noći u doslovnom smislu riječi, pa neka vam i nakit bude hrabriji, upadljiviji, a frizure raskošnije. Sada je prilika i za šljokice u spreju za kosu, ali i svjetlucava sjenila. Ukrasite se i dalje trendi perjem, čipkom, tilom, metalik komadima odjeće ili modnih dodataka.

Uz sav glamur i seksi istup, pripazite ipak bar malčice i na udobnost, trebat će izdržati na plesnom podiju cijelu noć. Jasno vam je da morate pripremiti nekoliko štiklica – one s višom, i one s nižom potpeticom, a možda i jedne balerinke barem za povratak kući s partija (uz pretpostavku da nećete ići pješice, u tom slučaju držite se seksi čizmica, snijeg je).

Donosimo nekoliko sugestija što obući – ponešto iz visoke mode, ponešto iz lanaca ulične mode.