PARIŠKI ŠIK

Neki novi modni trendovi koji će nas snaći

06.03.2014 u 16:04

  • +99

Paris FW: Louis Vuitton, Hermès

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Veli pariški Tjedan mode je iza nas, a samu završnicu uveličali su Hermes i Louis Vuitton

Bež, boja devine dlake i sivi tonovi elegantnih Hermesovih odjevnih komada za iduću jesen i zimu toliko su profinjene da se na trenutke čini da je cijela kolekcija više namijenjena gledanju u izlogu, nego nošenju po maglovitu danu.

Christophe Lemaire, kreativni direktor ove prestižne modne kuće, donio je savršene komade, a na pisti ih je kombinirao u 'uzvišenu klasiku' koja se mora sviđati i onima koje vole njegov stil, ali i onima koje se tako ne 'šikaju'.

Uzmimo za primjer njegov početni styling – komotne, lepršave hlače u bež boji, u njih utaknuta bež bluza zapeglana u 'harmoniku', predimenzionirani kaput sive boje i s golemim ovratnikom. Plus nešto robusnije cipele u stilu salonki s platformom. Sjajno, bez greške. Pogledajte sve stylinge!

Kod Louis Vuittona stvari već nisu tako 'čiste'. Njegove bezvremenske suknje od brušene kože nosile bi žene svih dobi i modnih ukusa kombinirajući ih kako ih volja a da ne umanje sjajan dojam.

Kožne jakne, hlače visoka struka, u ramenima silno zaobljeni bolero puloveri također će se svidjeti široj modnoj publici, a dolaze u svim jesenskim bojama, osobito sivim, smeđim i bež tonovima. Gležnjače, svake pojedinačno, nosive su uz svaki jesenski styling.