NIVES DRPIĆ:

'Neke žene nogometaša stvarno su tupaste'

22.12.2013 u 13:08

Bionic
Reading

Nives Drpić otkrila je gdje je upoznala stvarno tupaste djevojke i žene nogometaša te najavila trilogiju 'Gole istine' te

Nives Drpić u intervjuu za Jutarnji list ispričala je na što se zapravo svodi stvarni život žene nogometaša.

'Postoji, zaista, onakav svijet kakav zamišljaju naši ljudi. Ali ne ovdje. Upoznala sam u Londonu zbilja one neke, rekla bih, deregulirane žene poznatih otočkih nogometaša. Prave ‘beksice’, kako ih nazivaju. Ne mogu im reći imena jer bi me tužile. Te su djevojke i žene, ali stvarno, tupaste. Kad sam čak i ja sigurna u to, možete misliti koliko su glupe. One su doista bez ikakva cilja u životu osim da se slikaju za novine. Ali ni to ne čine radi novca ili reklame, nego eto tako. Sve im se svodi na to koliko im suprug zarađuje i, ako nije dovoljno, ideja o pronalasku boljeg postaje legitimna. Njih zbilja jedino zanima nova kolekcija torbica i ne mogu zamisliti da vas ne zanima posljednja Guccijeva linija', rekla je Nives kojoj je nedavno nakon pet godina bitke napokon uručena nagrada Kiklop, a otkrila je i planove za budućnost.


'Završavam pisanje drugoga dijela Gole istine. Ustvari, i njega sam podijelila na dva dijela, pa ću, zapravo, objaviti, kako se to kaže, trilogiju, na proljeće drugu, a do konca 2014. godine i treću knjigu', dodala je.