NEDA UKRADEN:

'Nedostaje mi prijatelj, saveznik i ljubavnik'

26.04.2013 u 10:42

Bionic
Reading

Neda Ukraden progovara o svom životu, pravoj ljubavi, usponima i padovima nakon kojih je ustala još snažnija

Pjesma 'Dobro došli, šampioni' Nede Ukraden govori o ženi koja je postigla sve, ali njega nema. U intervjuu za Cafe 24 odgovara je li to njezina priča.

'Nije da ne želim ljubav, tko ne želi? Ali nisam nesretna jer pod svaku cijenu nemam nekog pored sebe. Nedostaje mi iskren prijatelj, saveznik, ljubavnik, ali udvarača ne manjka. Problem je što sam stalno na kotačima, svaki dan u drugom mjestu i teško me je pratiti. Sve su moje veze padale na ispitu moje odsutnosti. Dakle ta bi druga strana trebala napustiti svoje zanimanje i putovati sa mnom. Ako je iole afirmiran i ostvaren, i profesionalno i privatno, patio bi. I ja s njim. A nekog tko je nobody, luzer, tko traži ženu da joj bude kompanjon, ja ne želim', kaže Neda Ukraden.

Kaže kako se njezin otac nikada nije pomirio s tim da je ona pjevačica te da joj je stalno govorio da potraži bolji posao. Ipak, naglašava kako su joj roditelji bili velika pomoć. 'Ne znam bi li bez njih uspjela biti dobra majka', priznaje. Neda ima sada već odraslu kćer Jelenu kojoj su bile samo tri godine kada se razvela od njezinog oca. 'Jelena je moj najveći uspjeh', priznala je u intervjuu i otkrila kakva je baka. 'Sve što sam nekad Jeleni branila i zamjerala, njima dvjema dopuštam.'

Zavidnu figuru duguje isključivo samoj sebi: 'Nemam uza se svitu koja bi me češljala, šminkala, masirala. Imam neke trikove s vježbanjem. Ako nisam u teretani, onda vježbam doma. Sama sebi sam liječnik, frizer, majstor.'

Tijekom karijere bezbroj je puta osjetila zavist i podmetanja, ali ima i za to objašnjenje. 'Nakon mora prolivenih suza i neprospavanih noći naučila sam to prepoznati kao izvrstan kompliment. Danas mi je zloba odličan stimulans, potvrda da sam nešto sjajno napravila i da je to nekoga jako zaboljelo. Obično one koji žele postati nova Neda Ukraden', zaključila je slavna pjevačica.