uvijek besprijekorna

Ne znamo što je ljepše, Branka ili stajling? Za lijepu Metkovku vrijeme kao da je stalo

25.05.2018 u 11:07

Bionic
Reading

Branka Krstulović još jednom je potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, ali i najljepših. Iako je titulu Miss Hrvatske osvojila prije 24 godine, kada je imala svega 19 godina, lijepa Metkovka izgleda kao da je ostala zamrznuta u vremenu

Premijera urnebesne komedije 'Klub zadovoljnih žena', koja prati život četiri prijateljice, Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen, sinoć je na Très Chic večeri u Zagrebu i Splitu izazvala ogroman interes pripadnica ljepšeg spola.

Film redatelja Billa Holdermana u zagrebački Kaptol Boutique Cinema došle su pogledati i Viktorija Rađa, Željka Fattorini, Daniela Trbović, Marija Borić, Tamara Garbajs, Katarina Baban, Zsa Zsa, Ivana Husar Mlinac i brojne druge poznate dame, no jedna od njih posebno je plijenila izgledom i odabirom stajlinga.

Bivša misica i supruga Hrvoja Krstulovića, vlasnika tvrtke Blitz film & video, Branka Krstulović, i ovog je puta bila najbolje odjevena među poznatim damama. Nije ni čudo, s obzirom da lijepa Metkovčanka ima istančan modni ukus, što je dokazala nebrojeno puta.

  • +26
Premijerna projekcija filma 'Klub zadovoljnih žena' Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto

Bez obzira gdje ju sretnemo, bivša Miss Hrvatske uvijek je besprijekorno dotjerana od glave do pete, a na njoj su uvijek sve redom komadi etabliranih modnih kuća, stoga uopće ne sumnjamo kako je Branka i ovog puta odabrala stajling sačinjen od barem jednog dizajnerskog komada.

Na premijeri filma na Kaptolu 43-godišnja Metkovčanka sa zagrebačkom adresom nosila je elegantno pidžama-odijelo sa sitnim mrljastim uzorkom i bijelim obrubom, a cjelokupan stajling upotpunila je bež sandalama i ružičastom clutch torbicom s potpisom modne kuće Bottega Veneta.

Odijela u stilu pidžame, posebno ona satenska, posljednjih su sezona pravi hit. Sviđa li vam se stajling Branke Krstulović, evo nekoliko prijedloga uz pomoć kojih možete postići isti efekt: