OMILJENA PRVA DAMA

Ne zna za modne pogreške: Michelle Obama i dalje briljira

02.11.2017 u 14:07

Bionic
Reading

Iako se početkom godine oprostila od titule prve dame Amerike, Michelle Obama i dalje plijeni pozornost u svakom javnom pojavljivanju

Jedna od najomiljenijih prvih dama u američkoj povijesti pojavila se summitu Obama fundacije u Chicagu, gdje se dotaknula teme prijateljstva, društvenih mreža i roditeljstva u društvu prijateljice i pjesnikinje Elizabeth Alexander.

'Kad živite osam godina u Bijeloj kući, a ne možete ni otvoriti prozor ili izaći na balkon, ako prije toga ne obavijestite troje ljudi, a vaša šetnja u dvorištu znači hodanje u krug jer misao da napustite zaštićeni dio zahtjeva pažnju 50 ljudi…kada osam godina živitena ovaj način, ništa nije spontano', između ostalog izjavila je omiljena prva dama koja je na summitu zablistala u upečatljivom modelu karirane haljine.

  • +8
Michelle Obama Izvor: Reuters / Autor: KAMIL KRZACZYNSKI

Riječ je o haljini londonska brenda Preen By Thornton Bregazzi koju je Michelle Obama nosila uz par crnih štikli s remenčićima i modnim dodacima poput naušnica ringova i ogrlice ukrašene skupocjenim privjescima – djelo dizajnerice nakita Jennifer Fisher.

Nakon inspirativna razgovora na summitu, bivša prva dama odlučila je produžiti svoj boravak u Chicagu gdje je u društvu britanska princa Harryja iznenadila polaznike škole Hyde Park Academy. Tim povodom, Michelle Obama pojavila se u izdanju stvorenom od hit komada sezone. Hlače popularna karirana uzorka s potpisom Michaela Korsa nosila je uz svjetloplavu bluzu Stelle McCartney  zanimljiva dizajna ovratnika.

Kao jedna od najistaknutijih žena na svjetskoj političkoj sceni, Michelle Obama u posljednjih osam godina koje je provela u ulozi prve dame Amerike ostala je upamćena po osbeujnom modnom stilu kojim je pomicala granice te ljubavi prema mladim i perspektivnim dizajnerima koje je uspjela podignuti u sam vrh modne scene.

  • +12
Modni stil Michelle Obame Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras