RIHANNA ZA VOGUE

'Ne želim izgubiti bujne obline odlaskom u teretanu'

01.08.2018 u 11:34

Bionic
Reading

Sve što Rihanna dotakne pretvori u zlato. Prošle godine službeno je okrunjena za najutjecajniju javnu ličnost, a ovaj put krasi naslovnicu rujanskog broja britanskog izdanja magazina Vogue

Pozirajući u nizu avangardnih izdanja pod budnim oko fotografa Nicka Knighta, slavna Rihanna iskreno je progovorila o tome kako je biti 'ženom koju svi obožavaju', ujedno otkrivši da je ponosna što u šoubiznisu predstavlja žene sa 'stražnjicom i bedrima'.

Iako je uredništvo britanskog izdanja magazina Vogue odlučilo prekriti slavne obline 30-godišnje ikone stila, u velikom intervjuu Rihanna je otkrila kako je itekako zadovoljna svojim izgledom te kako bi voljela zadržati bujnu figuru.

'Uskoro se planiram vratiti u teretanu no nadam se da pritom neću izgubiti dobivenu stražnjicu, bokove i bedra. Bojim se da ću intenzivnim vježbanjem izgubiti bujnu figuru, no sve dolazi s cijenom', priznaje ljepotica s Barbadosa.

  • +16
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pod svjetlima reflektora Rihanna se nalazi od 2005. godine, a njezin stav prema životu pod budnim okom javnosti s godinama se značajno promijenio i danas je vrlo oprezna kada je riječ o osobama koje ulaze u njezin život.

'Po pitanju prijatelja vrlo sam izbirljiva. Ne otvaram se svima pa kad pronađete ljude koji su po prirodi dobronamjerni i vjerni ne želite ih pustiti. U šoubiznisu sam od tinejdžerskih dana, a osobe koje su godinama uz mene u svakom trenutku postale su moja druga obitelj'.

Osim uspješne glazbene karijere, posljednjih godina Rihanna je svoj neupitan talent pretvorila u unosan biznis lansiranjem modnih kolekcija za sportski brend Puma, make-up linije proizvoda Fenty Beauty i linije donjeg rublja Savage x Fenty.

'Vlastitom kolekcijom rublja želja mi je potaknuti samopouzdanje i snagu kod žena. Želim da žene osjete svoju prirodnu ljepotu', zaključuje Rihanna.

RIHANNA

Modna ikona današnjice o čijim se izdanjima ne prestaje govoriti

Pogledaj galeriju