JELENA ROZGA

Ne želim biti nepoznata

24.12.2010 u 09:08

Bionic
Reading

Splitska pjevačica ne tuguje zbog nedavnog prekida i ne miruje, već planira nove nastupe i putovanja

Božić će Jelena Rozga provesti u obiteljskom krugu, a zatim ju čeka radni doček Nove godine i nastup u Primoštenu. Iako će raditi dok se drugi vesele, to joj neće nimalo smetati jer otkako se bavi pjevanjem, svaka joj je Nova godina radna. Nikada nije požalila zbog posla kojim se bavi, niti je poželjela biti nepoznata. Kada je na ulici ljudi zaustavljaju i traže autograme, nikad ne odbija. 'Svoj uspjeh dugujem trudu i radu i publici koja je prihvatila mene i moje pjesme. Cijenim to i nikada mi nije problem popričati s nekim ili dati autogram. To je najmanje što mogu učiniti za njih', rekla je Rozga u intervjuu za Večernji list.

'Kad se zaželim potpune anonimnosti, onda spakiram kofere i na nekoliko dana odem u inozemstvo. Početkom siječnja idem u Istanbul, gdje ću se sigurno dobro provesti, ali i odmoriti od obaveza', uvjerena je Jelena.

Nakon Istanbula čeka je izlazak novog CD-a 'Bižuterija'. Trenutačno je, kaže, okrenuta karijeri, ali to ne znači da za novu ljubav ne bi našla vremena. 'Ljubav mi je veoma bitna, puno znači kad voliš i kad si voljen, ali ne mora to biti samo ljubav mladića, jako je važna i ljubav roditelja, prijatelja. Naravno da želim imati djecu, ali tek kad budem osjetila da je došlo vrijeme', tajanstvena je Jelena.