BOJAN JAMBROŠIĆ:

'Ne sviđaju mi se cure u minicama'

26.08.2009 u 10:48

Bionic
Reading

Pobjednik showa 'Hrvatska traži zvijezdu' Bojan Jambrošić vrlo je izbirljiv kada je u pitanju moda. Ne sviđaju mu se minice, a nikad ne bi odjenuo kožnu jaknu ili kožne hlače! No, zato mu se sviđa stil Antonije Blaće

Iako priznaje da modu baš i ne prati previše, Bojan Jambrošić, pobjednik showa 'Hrvatska traži zvijezdu', svjestan je da ne može pobjeći od mode ako želi graditi pjevačku karijeru. 'Na nastupima pazim što ću odjenuti zato što polako gradim svoj imidž. Pokušavam zadržati stil koji sam počeo graditi još u showu, a s obzirom da se sviđa publici i meni, mislim da je pun pogodak', rekao je mladi Čakovčanin u intervjuu za Story.

Najdraže su mu košulje, po kojima i postao prepoznatljiv tijekom showa, a nikada ne bi nosio kožnu odjeću. 'Nikada ne bih nosio kožnu jaknu, a pogotovo mi se ne sviđaju kožne hlače. Možda to na nekome dobro izgleda, ali sebe nikako ne vidim u tome. Mislim da bih izgledao smiješno', priznaje 23-godišnji Bojan.

Kada je u pitanju ženska moda, Bojanu su najmrskije mini-suknje: 'Ne sviđa mi se kada djevojke nose previše šminke i kada su njihove odjevne kombinacije prešarene. Možda zvuči iznenađujuće, no ne sviđaju mi se ni mini-suknje.' Kao primjer dobro odjevene cure Bojan je istaknuo Antoniju Blaće, voditeljicu showa koji ga je lansirao u zvijezde.