SLAVNA DIZAJNERICA PRIZNAJE:

'Ne sjećam se kad sam zadnji put nosila ravne cipele'

30.04.2013 u 10:42

Bionic
Reading

Provokativna, neustrašiva, upečatljiva - sve to je Donatella Versace u modnom smislu. Obožava uske hlače, dijamante i visoke pete, toliko da je zaboravila kada je nosila ravne cipele

Slavna Donatella Versace otkrila je da svoj sadašnji izgled ne može zahvaliti genetici, nego da je tajna u ogromnim količinama kreme za kožu i kosu. U intervjuu na Vogue Festivalu u Londonu 57-godišnja Donatella također je otkrila da je otpustila svog osobnog trenera jer joj nije dozvoljavao da puši.

Modno uvijek zanimljiva, Donatella je prepoznatljiva po svom neobičnom, seksi izgledu koji uvijek začini s malo rock and roll štiha. Otkrila je da voli izgledati glamurozno te da se ne može sjetiti kada je zadnji put nosila ravne cipele. Osim visokih potpetica, najvažnije joj se brinuti o koži i dugačkoj plavoj kosi.

'Moj stil nije toliko kompliciran. Nosim visoke potpetice, uske hlače i dijamante', rekla je Versace na Vogue Festivalu.

Talijanska modna dizajnerica govorila je i o pokojnom bratu Gianniju Versaceu koji je preminuo 1997. godine.


'Uvijek sam bila buntovnik, kao i Gianni. Nikad nisam zadovoljna, jako sam znatiželjna osoba', rekla je Donatella, dodajući da joj je brat uvijek govorio da bude neustrašiva i provokativna. Osim toga, otkrila je da su slavni supermodeli 90-ih Naomi Campbell, Linda Evangelista i Cindy Crawford obožavali Versace pa su se znali i posvađati oko toga tko će što odjenuti za pistu.