SALMA OTKRIVA:

'Ne nosim prekratke minice i odjeću koja me deblja'

14.10.2015 u 10:09

Bionic
Reading

Tijekom snimanja naslovnice za američki beauty časopis Allure, Salma Hayek otkrila je svoj anti-age trik, što nikad ne bi nosila i kakve savjete o kosi dobiva od supruga i sedmogodišnje kćeri

Kako otkriva Hayek, najveći problem s kojim se suočava kada je u pitanju koža, njezina je napetost koju uklanjaserumom AM/PM iz svoje beauty kolekcije Nuance Salma Hayek.

Salma se kune u njegovu djelotvornost i naglašava kako je potrebno svakodnevno nanošenje za što bolje rezultate.

U mlađoj dobi, lijepa glumica priznaje da je voljela stilski eksperimentirati, također otkrivši da nikad ne bi nosila odjeću koja je vizualno deblja. Isto tako, Salma se ne osjeća baš najbolje u nošenju izrazito kratkih suknja zbog, kako kaže, veće stražnjice, stoga ih nastoji izbjegavati.

'Ne volim nositi stvari u kojima izgledam deblje nego što jesam. U superkratkoj minici se osjećam užasno nervozno. Imam guzu, a to se onda itekako vidi', kaže Salma.

Kada je u pitanju kosa, Salma izjavljuje da se u većini slučajeva odlučuje za ravan izgled kose za koju smatra da istovremeno odlično pristaje smjelijim i jednostavnim odjevnim kombinacijama. Unutar četiri zida Salma priznaje da je suprug Francois uvijek nagovara da nosi svoju prirodno valovitu frizuru, no sedmogodišnja kći Valentina ne dijeli njegovo mišljenje.

'Valentina ponekad zna reći: 'Mama, mogla si se počešljati kada dolaziš po mene u školu', priznaje Salma.