Vrući ljetni hit

Ne može udobnije ni elegantnije: Ovaj model hlača nosit će se čitavog ljeta

25.06.2023 u 13:38

Bionic
Reading

Ljeto nam donosi niz uzbudljivih trendova, a ove sezone jedan od vodećih svakako je 'tomato girl'. Zanimljivog naziva, obećava veliku popularnost i privlačenje vojske modnih sljedbenika

Svatko tko s vremena na vrijeme baci oko na društvene mreže u potrazi za novim modnih hitovima složit će se: trend tomato girl jednostavno je nemoguće promašiti. Skupljajući vrtoglavih 19,8 milijuna pregleda na TikToku, ovaj novi trend, koji svoje ime duguje talijanskoj estetici dolce vita iz 70-ih, odaje počast lanu u svim njegovim varijantama: od haljina i suknji, pa do majica i kratkih hlača.

Tome u prilog idu i podaci modne platforme Stylight, a koja je zabilježila porast od 22 posto u pretraživanju za ovaj modni stil. Na listi najtraženijih predvode lanene hlače, jedan od najpoželjnijih ljetnih komada koji u svaki stajling unosi veliku udobnost praćenu dozom elegancije.

Zastupljen u kolekcijama za proljeće/ljeto 2023. kod niza istaknutih brendova, uključujući Balmain, Albertu Ferretti i Max Maru, ovaj must-have za ljetnu sezonu omogućuje da i za vrijeme najviših temperatura izgledate tako chic.

Kako nositi lanene hlače?

Za gradski look je sportska verzija

Bež predimenzionirane lanene hlače, bijeli crop top koji naglašava preplanulost, prugasta košulja za hladnije vrijeme... Ova bezvremenska kombinacija savršena je za odlazak u ured, ali i za šetnju uz more.

Minimalizam uvijek dobro prolazi

Trendseterice poput Belle Hadid i Emily Ratajkowski obožavaju žensku verziju muškog kompleta hlača i prsluka. A ako se odlučite za lanenu verziju u mekoj kromatskoj paleti, sigurno nećete pogriješiti.

Za odmor na moru

Tu je vječna kombinacija lanenih hlača i pletenog topa. Birajte dojmljive modele s jednom naramenicom, volanima ili s uzorkom, a još ako je pleten, dojam će biti potpun.

Chic za odlazak u ured

Ženska odijela su moćan komad u ormaru, a njihova ljetna lanena verzija vrlo je chic. Ultra lagan sako i odgovarajuće hlače u svijetlim nijansama, u kombinaciji s nježnim slip topom i sandalama, izgledat će tako wow.

  • +4
Lanene hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Mango promo