spoj udobnosti i elegancije

Ne morate dalje tražiti, ovo su najsavršenije cipele za prijelazno razdoblje

1/26

Zosia Mamet, Diana Argon, Chandler Kinney, Isolde Brielmaier

Biti pozvan na event u organizciji Chanele znači pažljivo odabrati stjaling. Dame na događanju u New Yorku čiji je cilj bilo podržati ženske filmske redateljice, još jednom su nas uvjerile kako su dvobojne sling back sandale i balerinke najsavršenije cipele za prijelazno doba.

Slingback sandale u dvije boje, crnoj i bež, predstavio je Chanel prije 65. godina te su vrlo brzo postale i gotovo sedam desetljeća ostale simbol Chanelovog chica. Iako su ove klasične dvobojne cipele niske potpetice predstavljene daleke 1957, nisu nimalo izgubile na svojoj privlačnosti pa ih mnogi s pravom smatraju jednima od najelegantnijih cipela ikad.

Danas su u ponudi i brojne različite verzije drugih brendova, no i s većom ponudom popularnost i nosivost ovog modela koji spaja eleganciju i udobnost ne jenjava. Dokazali su to i stajlinzi poznatih dama na Chanelovom eventu. Slavne ljepotice redom su odabirale dvobojne cipela koje su se, bilo kao slingback model ili kao balrinke pokazale kao savršena nadopuna različitim stajlinzima za prijelazno razdoblje, od balonera, tvid odijela i suknje pa do klasičnih bijelih hlača. 

Zosia Mamet, Diana Argon, Chandler Kinney, Isolde Brielmaier

Zosia Mamet, Diana Argon, Chandler Kinney, Isolde Brielmaier

Izvor: Profimedia / Autor: STEVE EICHNER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA / GREGORY PACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Prethodna slika Sljedeca slika
Brojne poznate dame prisustvovala su eventu naziva ''Through Her Lens: The Tribeca Chanel Women's Filmmaker Program' u New Yorku kako bi podržali filmske redateljice. A tom prigodom pokazale su sjajne stajlinge
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 22.09.2022 u 18:34