MILAN POPOVIĆ:

Ne hakiram Severinu, vlasnik sam maila koji je ona koristila

19.08.2013 u 10:53

Bionic
Reading

Milan Popović putem glasnogovornice reagirao je na optužbe da je Severinina prepiska s odvjetnicom Sanjom Turlakov hakirana i ukradena

'Na optužbe da je prepiska između Severine i odvjetnice Sanje Turlakov hakirana i ukradena, što je protuzakonito, želimo obavijestiti javnost, a prvenstveno njezine odvjetnike, da sam ja, Milan Popović, vlasnik domene i mail naloga koji Severina koristi i koristila je za prepisku s navedenom odvjetnicom, pa su sve teze o krađi, hakiranju i nezakonitim radnjama potpuno neosnovane', poručila je Tatjana Vojtehovski, glasnogovornica Milana Popovića, koja je jučer proslijedila redakciji Jutarnjeg lista navedene e-mailove u kojima odvjetnica Turlakov savjetuje Severinu o pravnim radnjama koje treba poduzeti u borbi za skrbništvo, alimentaciju, pa i podjelu imovine.

Reagirao je u tom dopisu Popović i na druge optužbe, a prvenstveno na one Severinine odvjetnice Jadranke Sloković koja je najavila kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja koji je provalio u Severininu elektroničku poštu, ocjenjujući to djelo kao napad na privatnost.

'Podsjetimo da je odvjetnica Turlakov izjavila da nikome nije nikada davala savjete i prenosila podatke o imovini Milana Popovića, što je potpuna neistina, kao što se i vidi u mail prepisci koju je imala sa Severinom. Plasiranje neistinitih teza da se radi o krađi prepiske (jer vlasniku domena i mail naloga pripada i prepiska koja se vrti preko istog) pokušaj je skretanja pažnje sa samog sadržaja tih mailova', navodi Popovićeva glasnogovornica u dopisu Jutarnjem listu.

Također dodaje da je, otkako je na Severinino inzistiranje komunikacija nastavljena isključivo preko odvjetničkih timova, u tri navrata njegov odvjetnik slao dopise odvjetnici Sloković.

'Radilo se o dopisima s molbom da se omogući sinu Aleksandru da vidi oca, kao i jedan poseban dopis sa željom da se organizira zajednički sastanak kako bi se još jednom probali dogovoriti oko zajedničkog skrbništva izvan suda. No gospođa Sloković je sve dopise vezane uz molbe da Aleksandar vidi svog oca potpuno ignorirala, a imala je vremena širiti neistine o hakiranju mailova.'