NISTE SEKSI

Ne činite ovo ako želite zadržati muškarca

29.10.2013 u 07:40

Bionic
Reading

Muškarci vole kada su žene seksi i drago im je kada znaju pokazati kako se osjećaju, ali neki potezi ipak im nisu dragi. Štoviše, jako su odbojni

1. Ne pretjerujte sa šminkom
Muškarci vole sređene i dotjerane žene, ali ako usred dana stavite kompletan make-up, koji uključuje podlogu i pudere, olovku i sjenilo na očima i ostalo, odmah će se zapitati tko se krije ispod te krinke. Zapravo im je puno draža prirodna varijanta i tu se držite one 'manje je više', savjetuje Women's Health

2. Ne zakazujte seks, to nije sastanak na poslu
Seks nije poslovni sastanak, a nije niti koncert pa ćete početi u određeno vrijeme. Male poruke kojima mu dajete na znanje da će taj dan biti akcije itekako su poželjne, ali direktna naređenja i upute jako su odbojni i ubijaju strast. Dovoljno je reći: 'Čekam te večeras!' i namignuti.

3. Ostavite upaljeno svjetlo
Muškarci su vizualna bića i vole vidjeti što se događa pa često žale kada partnerice inzistiraju na gašenju svjetla u prostoriji. Zlobnici bi to mogli protumačiti tako da se niste do kraja opustili i ne uživate u seksu, već brinete o tome kako izgledate. Šalu na stranu, do sada valjda već znate da male nesavršenosti nijedan muškarac ne primjećuje u zanosu igre. Dok se potpuno ne oslobodite, dodajte male detalje poput svijeća.

4. Grebanje noktima – nije poželjno!
Možda izgleda strastveno na filmskom platnu, ali u stvarnosti je bolno. Grebanje noktima muškarcima zapravo nije ugodno ni seksi. Profesor Pepper Schwartz sa sveučilišta Washington i autor knjige 'The Normal Bar: Surprising Secrets of Happy Couples' preporučuje da radije u strastvenom trenutku njegova ramena ili leđa pritisnete jagodicama prstiju.

5. Lažni orgazam
Ova je situacija veliki NE. Iako žene teže dolaze do vrhunca nego muškarci, često pomisle da ga moraju dostići jer će partner pomisliti da nisu uživale. Idući put budite iskreni i porazgovarajte radi li se o slučajnosti. Ako imate ozbiljniji problem, partner može pomoći u njegovu rješavanju ako ste iskreni do kraja.

6. Gaćice za svaku priliku

Spremate se za izlazak s curama i suprug vas vidi u tangicama... neće mu biti drago. Malo ljubore odmah će ga ošinuti i zapitat će se zašto nosite seksi rublje ako nećete biti s njim. Isto pravilo vrijedi i za, primjerice, poslovna putovanja ili posjet liječniku. To su neki primjeri kada seksi rublje ne žele vidjeti na vama.

7. Pijana žena? Nimalo seksi
U nekim napetim situacijama na prvom spoju sigurno ste poželjeli čašicu alkohola da vas malo opusti i to je u redu, ali pretjerivanje u kojem više ne znate što govorite, ne možete ravno stajati ili se nametljivo hihoćete, uopće nije seksi. Muškarci ne vole žene koje ne znaju granicu s alkoholom.

8. Nemojte glumiti damu u nevolji
Iako u starim filmovima dame često upadaju u nevolje iz kojih ih spasiti jedino mogu snažni i odvažni alfa mužjaci, nemojte koristiti tu metodu. Ta su vremena stvar prošlosti i ako se budete tako ponašali, on će pomisliti da ste ovisni i nesposobni.

9. Ne šefujte u krevetu
Samo se stavite u suprotnu ulogu i zamislite kako bi vam bilo kada biste stalno slušati što trebate činiti i zašto. Imate neke prijedloge i ideje? Možete ih predložiti ili upitati što on misli o njima. Budete li šefovali, on će se osjećati kao da vas ne zna zadovoljiti, a na duge staze to neće biti dobro za vezu.

10. Bez seksa na prvom spoju

Seks na prvom mjestu nije primjeren jer će on pomisliti da ste se samo zabavljali na jednu noć. Ako vas je oborio s nogu i osjećate nevjerojatnu kemiju, radije mu podarite nekoliko poljubaca na rastanku, a ostale neka čeka još malo, bit će strastvenije i bolje kada se dogodi.