NAGRADNJAČA

Natura Croatica nagradila

09.09.2011 u 10:20

Bionic
Reading

Natura Croatica je unazad godinu dana podebljala ponudu šaljivih majica od kojih vam tportal.hr u suradnji s Naturom Croaticom dijeli dvije - Burex i Al Capone - nemoj da ti ja platim rakiju! - u kompletu s drvenim stalkom sa šest epruveta za rakije!

Natura Croatica brend je koji je prepoznatljiv po širokom izboru hrvatskih rakija i likera, a od nedavno su počeli sa serijom majica s raznim natpisima vezane za ove domaće proizvode.

Trgovina Natura Croatica otvorena je u siječnju 2005. i tada je bila jedina trgovina u Hrvatskoj koja se bavi maloprodajom i veleprodajom isključivo prirodnih hrvatskih proizvoda. Otvorena je s namjerom da se popularizira prirodni hrvatski proizvod i da mu se na tržištu osigura mjesto koje mu i pripada te da se prava hrvatska delicija ne ograniči na prodaju po sajmovima.

Dobitnici će svoje poklon-pakete moći preuzeti u prodavaonici Natura Croatica u Preradovićevoj 8 u Zagrebu. Rok preuzimanja nagradnog paketa je četrnaest dana od završetka nagradne igre, uz predočenje osobne iskaznice.

   natura croatica  

Više informacija potražite na www.naturacroatica.hr

Majicu 'Al Capone - nemoj da ti ja platim rakiju' i drveni stalak za epruvete sa šest epruveta za rakiju je osvojila Marija Magaraš Vojvodić

Majicu 'Burex' i drveni stalak za epruvete sa šest epruveta za rakiju je osvojila Helena Stančić