NAGRADNJAČA

Natura Croatica nagradila

20.01.2011 u 14:07

Bionic
Reading

Već prepoznatljive trgovine prirodnim hrvatskim delikatesama i gastronomskim suvenirima Natura Croatica osnovane su u siječnju 2005. godine kao prva trgovina u Zagrebu koja prodaje isključivo prirodne hrvatske proizvode. Ovom prilikom nagrađujemo jednog čitatelja poklon paketom koji sadrži ušećerene bademe s otoka Raba, džem od malina i mini vrećice lavande

Danas Natura Croatica ima tri vlastite trgovine u Zagrebu, veleprodajnu trgovinu, postavljene police na benzinskim pumpama na autoputu te opskrbljuju mnoge trgovine i ugostiteljske objekte svojim proizvodima. Ponuda trgovine se sastoji od više od 1.000 gastronomskih proizvoda koji su proizvedeni prema tradicionalnim recepturama, bez umjetnih boja, konzervansa i sličnih dodataka koji bi mogli narušiti sklad okusa vrhunske delikatese. Tako u ponudi trgovina Natura Croatica možete pronaći vrhunsku prirodnu kozmetiku, maslinova ulja i proizvode na bazi maslinovog ulja, medove i proizvode od meda, sireve, više od 100 različitih rakija i likera, sva hrvatska vina, džemove, marmelade i voćne namaze, tjestenine, tartufe i proizvode od tartufa, začine, čajeve, lavandu i proizvode na bazi lavande, masline, paste od maslina, čokolade s okusima mediterana, suhomesnate proizvode od divljači, multimedijalne razglednice hrvatskih krajeva, sušeno voće, ušećereno voće, licitare, kuharice tradicionalnih jela te mnoštvo slanih i slatkih delikatesa.

Natura Croatica, osim maloprodaje i veleprodaje, vrlo uspješno plasira prirodne hrvatske proizvode kao poslovne poklone, kongresne poklone, svadbene poklone te kao poklone dobrodošlice u hotelima koji drže do svoje ponude plasirajući autohtoni hrvatski proizvod.

Natura Croatica okuplja male proizvođače prirodnih proizvoda od Nuštra pa sve do Dubrovnika. Artikli koji se prodaju biraju se prema kvaliteti proizvoda, ali se ne zanemaruje dizajn. Svi artikli se aranžiraju i pakiraju u drvene kutije, kartonske kutije, košarice ili pakete prema Vašoj želji, a svi pokloni kupljeni u Natura Croatica mogu se personalizirati (gravura na drvene kutije, otisak naljepnice, privjesnice ili ispisivanje teksta na sam proizvod).

Cijeli asortiman provjerite na www.naturacroatica.hr.

Poklon paket je osvojila Ana Josipović.