BITKA ZA ČAST

Nastavlja se rat na relaciji Seal - Heidi Klum

12.09.2012 u 09:31

Bionic
Reading

Nakon sedam godina braka slijede teške riječi. Seal je optužio Heidi Klum za preljub s tjelesnim čuvarom, a ona je otvoreno progovorila o svemu

Heidi Klum otvorila je srce o kraju dugogodišnjeg braka s mušićavim pjevačem Sealom. Izjavila je da nakon razdvajanja više nisu 'najbolji prijatelji'.

Njemačka manekenka nastupila je u televizijskom talk-showu voditeljice Katie Couric i demantirala je optužbe bivšeg partnera da je bila u vezi sa svojim tjelesnim čuvarom.
'Više bih volio da je Heidi pokazala malo više dostojanstva i barem pričekala da se razdvojimo prije nego što je postala intimna s poslugom', javno je izrekao pjevač.

Glasnogovornica Heidi Klum opovrgla je optužbe, a Seal je poslije ublažio napad ustvrdivši da nije tvrdio da ga je supruga varala u vrijeme braka.
I onda je Heidi progovorila o ratu riječima koji vodi sa suprugom.
'Nisam sigurna da smo sada najbolji prijatelji, posebno nakon što je sve to rekao. No, srela sam ga u nedjelju, razgovarali smo i sada smo u prihvatljivim odnosima', komentirala je Klum.

Manekenka smatra da su problemi nastali zato što je par uvijek bio pod znatiželjnim pogledima javnosti i medija, što je stvorilo pritisak.
'Ljudi vas stalno promatraju i prate, što god da radite. I ne uviđaju kako se ti u tome osjećaš. Nisam se trudila reagirati na svaku glasinu koja se pojavila. Zanimalo me da idem naprijed', prenosi Daily Mail.
Heidi inzistira na tome da je u braku bila vjerna.
'Dok smo bili zajedno, nisam ni pogledala druge muškarce. Razdvojili smo se zbog problema koji su bili isključivo između nas dvoje. No, još uvijek čuvam divna sjećanja na sve dobro što smo zajedno stvorili kroz sve zajedničke godine.'
Zahtjev za razvod braka podnijela je u travnju, nakon sedam godina braka. Par je zajedno podizao četvero djece, u dobi od dvije do osam godina.
'Moj prioritet jest da se posvetim djeci', zaključila je Klum.