UDOBNO, A IZAZOVNO

Naše slavne dame znaju koje su hlače uvijek u trendu

17.03.2016 u 10:24

Bionic
Reading

Da bi izgledale dotjerano, ali i s pravom mjerom izazovno naše poznate Hrvatice znaju da ne moraju nužno nositi haljine, kratke suknje ili dekoltirane krpice, a po uzoru na svjetske trendseterice odjenule su kožne hlače i sjajno izgledale

Kožne hlače već dugo nisu rezervirane samo za večernje izlaske pa ih mlade djevojke rado nose čak i na dobre tenisice, a ako se sportska obuća ove zime nosila na kaput kao jedan od najvećih trendova, ne čudi da se i izazovne hlače uspješno mogu kombinirati na više načina.

To jako dobro znaju i naše poznate Hrvatice koje su kombinirale svoje stylinge baš oko tog komada. Kako su sve tri bile na večenjim modnim eventima, mudro su odabrale klasične štikle.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na prvoj večeri Bipa Fashion.hr kožnim hlačama dodala je elegantnu bluzu koja ima vrlo popularnu šal-kragnu. Pjevačica Sementa Rajhard odgledala je revije na drugoj večeri tog modnog događanja, a odabrala je mladenački look, majicu i dodala malo glamura bijelom budnicom. Voditeljica Ecija Ivušić pak sivom je običnom majicom pokazala da se kožne hlače dobro slažu i s casual krpicama, a taj je outfit primjeren za otvaranje modne trgovine na kojem je bila.

Ako požele otići korak dalje, možda ćemo ih na nekom idućem crvenom tepihu vidjeti u kožnim tregericama koje već neko dulje vrijeme isfurava kraljica stila i uspješna stilistica Olivia Palermo. Osim tregerica i klasičnih kožnih hlača, na jednoj reviji pariškog Tjedna mode oduševila je i hit krojem hlača culottes. Kožne su hlače u posljednje vrijeme jedan od njenih omiljenih komada, a stylinzi koje slaže čista su inspiracija i modna lekcija koju treba imati na umu.