DRUGAČIJA PRAVILA

Naša voditeljica otkriva kako eliminira potencijalne partnere

07.03.2014 u 09:52

Bionic
Reading

Iako nije tip od aplikacija, voditeljica Ecija Ivušić bez nekih jednostavno ne može

'Imam Instagram, Facebook, WhatsApp te Viber koji baš i ne koristim. Nedavno je prijateljica izgubila mobitel pa sam skinula i Find my iPhone i to mi je sada hit aplikacija', kaže ta zgodna voditeljica.

Voli i aplikacije za uređivanje slika, a s obzirom na Eurojackpot, skinula je i jednu vrlo korisnu aplikaciju za igranje sa srećom.

'Sad sam si skinula, s obzirom na Eurojackpot, HL mobile aplikaciju Hrvatske lutrije koja me podsjeća na uplate i može se skenirati barkod', otvoreno je rekla Ecija dodajući kako su joj ipak najvažnije WhatsApp, Instagram i Facebook.


No unatoč prednostima, smatra kako smo prije bili manje opterećeni.

'Prije je bilo jednostavnije, manje sam bila opterećena, a sada mi nekad dođe da sve izbrišem. Bilo mi je bolje kad smo imali cigle od mobitela i eventualno da te dobiju ako je pun signal, a ne ovo sve i svašta. No ne može se zanemariti taj dio života. Nema natrag bez aplikacija', kaže Ecija.

'I ne samo ta dostupnost, da si ti dostupan, već su i svi drugi dostupni', kaže voditeljica dodajući kako je to dobra strana. Ako te netko zanima, prije kave pogledaš profil i odmah eliminiraš.