HELENA ŠOPAR

Naša poznata manekenka iskreno o dečku, karijeri i majčinstvu

13.04.2017 u 21:03

Bionic
Reading

Naš najuspješniji top model Helena Šopar predstavlja novu kolekciju odjeće

Helena je snimila kampanju za svoju liniju odjeće, a pridružila joj se i sestra Tamara.

'Meni je drago da se curama sviđa naša roba i trudimo se da sve klijentice budu zadovoljne', rekla je Helena za IN magazin Nove TV.

Nakon što je svoju prvu kampanju snimila sa sestrom Tamarom u svojoj rodnoj Novalji i drugim prekrasnim paškim lokacijama, ove je godine izbor pao na Brač, odnosno jednu od najpoznatijih hrvatskih plaža - Zlatni rat.

'Moj dečko ima kuću na Braču i tu ljetujemo i opet sam na neki način emotivno povezana s ovim otokom pa smo odlučili ovdje snimiti, a da dovedemo malo Paga, naravno tu je ta sva čipka koju koristimo u kolekciji i dalje umetnuta', ispričala je.

#easybreezy #weekend #somerestfinally ❤

A post shared by Helena Sopar (@helenasopar) on

Helena i Tamara u svojoj kolekciji koriste ručno izrađenu čipku, koja je zaštitni znak njihova otoka te je spajaju s modernim stilovima New Yorka, Pariza i Londona. Ove godine su kreacije dobile imena prema nekim bračkim simbolima.

Heleni je već 12 godina u vrhu modnog biznisa, a velika joj je potpora i dečko Vjeko.

'Vjeko pozna Bol bolje nego Tamara i ja. On ovdje već ljetuje zadnjih 30 godina, voli Bol i sve nam je pomogao organizirati, s nama je cijeli dan na snimanju i naravno da sam zahvalna', dodaje Helena koja je zasad ponosna teta.

Za IN magazin otkrila je da ne vidi problem usklađivanja karijere i majčinstva jednog dana.

'Vani kolegice moje imaju po jedno, dvoje, troje djece i dalje snimaju i dalje funkcioniraju, čak s malom djecom, i babysitterica ode na put, dolazi dijete na snimanje, one ih podoje, onda dalje babysitterica čuva i dolazi svakih par sati na snimanje. Mislim, ni klijenti nemaju problem s tim. Većina modela su prirodno mršave i kad rode jako brzo i smršave, vrate liniju i zašto ne bi nastavila raditi', kaže ona.