GENIJALAN ODGOVOR

Narugali se glumičinom sijedom izrastu, a ona oduševila reakcijom

03.06.2017 u 20:02

Bionic
Reading

Glumica Selma Blair oduševila je reakcijom na članak objavljen u britanskom tabloidu koji se pozabavio njezinim sijedim izrastom vidljivim na fotografijama koje su snimili paparazzi

Nakon što su je paparazzi snimili između dva odlaska frizeru, a Daily Mail se pozabavio njezinim sijedim izrastom, Selma Blair se odlučila obračunati s njima na svoj način.  Umjesto ignoriranja 44-godišnja glumica odlučila je  čak i našaliti se  s tim, a na Instagramu  je objavila fotografiju svog famoznog izrasta uz odličan odgovor.

'Stvari koje morate učiniti.  Isključiti Google alert.  Prestati jesti cupcakese na četiri dana. Upitati Daily Mail jeli ikako moguće da počnu koristiti filtre. Nositi prekrasne šešire!', napisala je između ostalog u svom postu slavna glumica.

No dodala je i da bi zapravo voljela prihvatiti svoje sijede jednog dana, ali se obrecnula i na fotografa: 'Mislim da imam maštariju  kako ću jednog dana pustiti da mi kosa bude prekrasno sijeda. No to mi ipak ne zvuči kao realna opcija. Zahvaljujući  brižnom paparazziju  koji mi je podario tako topao i nježan osjećaj'.

Iako Selma Blair kaže  kako prihvatiti sijedu kosu nažalost nije realna opcija neke slavne dame poput glumica Helen Mirren, Judy Dench, Blythe Danner ili Jamie Lee  Curtis to su hrabro učinile. Curtis je kosu prestala  bojati početkom 2000-ih u dobi od 41 godine.

  • +6
Selma Blair Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sijeda kosa modelu Maye Musk, majci mogula i osnivača Tesla Motrsa Elona Muska dana donosi unosne ugovore. Karijeru modela danas 68-godišnja Musk, rodom iz Južnoafričke Republike, započela je 60-ih, da bi nedugo zatim postala zvijezda kampanja kozmetičkih brendova Revlon i Clinique. Zbog obitelji se prestala baviti modelingom da bi se ponovno vratila na modnu scenu ulaskom u šesto desetljeće života.

Ulaskom u 60-e, odlučila se na radikalan potez koji je uključivao prestanak skrivanja godina bojom za kosu, otkrivši svoju prirodnu, srebrno-sijedu kosu. 'Odjednom sam posjedovala izgled dostojan modnih editorijala', priznaje Maye  i dodaje: 'Trenutačno radim više nego ikad prije. Kad samo pomislim da sam u 22. vjerovala da se nalazim na vrhuncu karijere', kaže neumorna Maye Musk koja ističe da joj je posao postao veliki užitak.

Maye Musk Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

 'Moj savjet svima koji žele imati skroz sijedu kosu je taj da je najgora faza ona kad jednostavno odustaneš od bojanja i pustiš da posijedi, a tada je najbolje ošišati se skroz kratko. Možda će u početku izgledati malo prošarano pokojom tamnijom vlasi, ali u svakom slučaju trebate se odlučiti na trendi frizuru jer ćete u protivnom izgledati neuredno', savjetuje ona.

I naša najuspješnija 'plus age' manekenka i model Zvončica Vučković priznala je da su joj godine otvorile neka nova vrata, a sijeda kosa je postala njen zaštitni znak.

'Sijedu kosu sam pustila s 36 godina.... bilo je dosta farbanja. Praktički moje cure me se ne sjećaju s tamno smeđom kosom. Većina poslova koje sada dobivam je zbog sijede kose. Ona je sad u modi. Klijenti traže upravo to. Ima nas malo koje se tim poslom bavimo od mladosti, a nastavile smo i dalje sa sijedom kosom', rekla je Zvončica koja priznaje kako ju ponekad miješaju s kanadskim 'plus age' modelom Maye Musk – 'Prijatelji iz Turske stavili su na Facebook sliku Maye, misleći da sam ja. Moja kći odmah se pobunila: To nije moja mama!'

  • +6
Zvončica Vučković Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell