NIKOLINA RISTOVIĆ

Naravno da radim kućne poslove

19.10.2013 u 11:26

  • +18

Poznati na revijama treće večeri Perwoll Fashion.hr-a

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Nikolina Ristović, nekad Pišek, nije se odvajala od svoga supruga Vidoja na trećoj večeri Perwoll Fashion.hr-a

Lijepa gospođa Ristović otkrila nam je kako joj je u braku.

'Ništa se nije promijenilo među nama. Ipak, imam dojam da tim javnim ozakonjenjem veze postanete na neki način bliskiji i povezaniji', rekla je Niki blistajući u haljini s potpisom Alaya, louboutinkama, krznenoj jaknici te s trendy kockastom Pradinom torbicom.

Nikolina je dodala da obavlja kućanske poslove te da je podnijela tužbu protiv jednog srbijanskog lista zbog izmišljenog intervjua.

'Demantirala sam taj intervju. To je zapravo sve bilo isfabricirano i izmišljeno. Sad sam podnijela i tužbu protiv tog lista. Naravno da radim kućanske poslove. U principu imamo pomoć, kućnu pomoćnicu, ali da, radim i ja što god treba u kući, nije mi ništa strano', rekla je Nikolina.

Osim što joj cvatu ruže u braku, Nikolini odlično ide na poslovnom planu. Prije dva tjedna počela je voditi emisiju 'Bulevar' na televiziji B92.

'Izmjenjujem se s jednim voditeljskim parom pa imam vremena za boravak na dvije adrese, u Beogradu i u Zagrebu. Tako sve stignem. Emisija ima novi koncept - križanac je talk showa s gostima komentatorima u studiju, a tu je i puno informativnih, zabavnih ili bizarnih priloga. Domaćini i gosti u studiju slobodni su komentirati sve to na svoj način. Prve su kritike vrlo dobre i zbilja sam jako zadovoljna. Odlično su me prihvatili, osobito što se radi o kultnoj televiziji B92. I prije sam radila za njih - 2008. godine vodila sam jednu zabavnu emisiju, ali ovo je drugačiji koncept. Možda je neobično čuti jednu Hrvaticu kako komentira reforme srpske vlade, ali sve mi toleriraju', nasmijala se Nikolina koja je sa suprugom došla pogledati reviju Borisa Banovića