OSVOJILA GA GRČKA MANEKENKA

Nakon Oksane, Mel Gibson pronašao novu djevojku

20.06.2011 u 09:39

Bionic
Reading

Kontroverzni i osramoćeni glumac Mel Gibson u vezi je s manekenkom Stellom Mouzi poznatom po svojim fetiš fotografijama

Očito u želji da svoj poljuljani imidž začini još sočnijim detaljima, Mel Gibson u novoj je vezi, i to s 25-godišnjom  manekenkom Stellom Mouzi poznatoj kao ljubiteljici fetiš-rutina. Jedna od njezinih najpoznatijih fotografija pokazuje je kako leži u korzetu, zavezanih ruku i začepljenih usta, piše Daily Mail.

Snimila je brojne gotičke editorijale, ponosno prohodala crvenim tepihom na dodjeli nagrada Fetish Film Festivala u Los Angelesu. Iako su američki tabloidi zabilježili kako se par intenzivno druži u posljednje vrijeme, neizvjesno je koliko će njihova romansa trajati budući da Mouzi boravi u SAD-u samo s turističkom vizom.


Bitka s Oksanom
Ova je veza još jedan novi detalj u biografiji Mela Gibsona koja u posljednjih par godina nije baš besprijekorna. Prošle ga je godine njegova bivša djevojka Oksana Grigorieva optužila kako ju je tijekom žestoke svađe Mel verbalno napao. Snimke incidenata koje je snimila Grigorieva procurile su na internet, prikazujući Gibsonove nasilne i rasističke uvrede.

'Morate sve to staviti u odgovarajući kontekst iracionalne, žestoke svađe dvoje ljudi na rubu sloma koji pokušavaju izaći iz nezdravog odnosa', komentirao je Gibson snimke.
'To se dogodilo u jednom strašnom momentu, izgovoreno je samo jednoj osobi, u tijeku jednog dana i ne predstavlja ono u što ja doista vjerujem ili kako tretiram ljude cijeli svoj život.'

Spašavanje karijere
Otkako su se pojavili ti neugodni detalji, Gibson očajnički pokušava oživjeti karijeru. No to mu nije uspjelo ni s filmom 'Beaver', redateljice Jodie Foster koji je nakon premijere u ožujku završio s neslavnim rezultatom na kinoblagajnama.

Prošlog je tjedna Mel Gibsom bio u humanitarnoj misiji posjetio jednu bolnicu u Guatemali gdje je puno vremena potrošio fotografirajući se držeći u naručju bolesnu djecu.
Njegov je posjet došao u vrijeme kada se zakuhava sudska bitka s Grigorievom za skrbništvom nad njihovom 20 mjeseci starom kćeri Lucijom