PROLJETNI MUST-HAVE

Nakon gležnjača s biserima, Zara ima novi hit koji je sve zaludio

23.03.2018 u 13:18

Bionic
Reading

Gotovo svake sezone popularnom španjolskom brendu Zara uspijeva poći za rukom lansirati određeni modni komad koji nedugo zatim postaje sastavnim dijelom ulične mode i fotografija na društvenim mrežama

Nakon zimskke dominacije gležnjača ukrašenih biserima sa Zarinim potpisom njihov proljetni nasljednik, po svemu sudeći, postat će ravne cipele mule s vrhom u špic i s dodatkom predimenzioniranih bisera.

Navedene cipele, koje se u prodaji nalaze po cijeni od 300 kuna, prošlog su mjeseca službeno puštene u prodaji, a potražnja za istima ne prestaje rasti.

Britanske modne blogerice poput Rosie Connolly i Niamh Cullen posljednje su u nizu zaljubljenica u modu koje im nisu uspjele odoljeti.

A post shared by Rosie Connolly (@rosieconxxx) on

Usprkos ogromnoj popularnosti, Zarine gležnjače s biserima i dalje se nalaze u ponudi, a njihove nasljednice Teen Vogue već je proglasio must-have cipelama sezone koje su, bez sumnje, inspirirane skupocjenim parom cipela mule s potpisom brenda Coliac.

Osvajanje društvenih mreža i gradskih ulica, španjolskoj Zari redovito uspijeva s lakoćom. Uz gležnjače s dodatkom bisera, posljednjih sezona ogroman su hit bajkerske jakne ukrašene krznom, inspirirane modelom švedskog brenda Acne Studios, a uvidjevši njihov veliki uspjeh španjolska Zara redovito ih uključuje u jesensko-zimsku ponudu.

'MUST HAVE' komad

Uniformirana zagrebačka špica: Sve su lude za istom jaknom

Pogledaj galeriju
  • +2
Omiljena jakna slavnih trendseterica Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Uz bajkersku jaknu i gležnjače, tu su i tamne traperice s efektom pošpricane bijele boje koje su prije dvije godine postale nezaobilazan prizor na gradskim ulicama.

  • +11
Zgodne Zagrepčanke Izvor: Pixsell / Autor: tportal.hr