hit među trendsetericama

Najpoželjniji komad koji se isplati imati: Zarina torbica za 300 kuna preplavila je Instagram

22.08.2018 u 11:13

Bionic
Reading

Španjolski div Zara ima jednu naviku kojoj se uvijek neizmjerno veselimo, a to je kreiranje kultnih komada uz korak s najnovijim trendovima koji vladaju na modnoj sceni. Modne ovisnice rado svoje skupocjene komade zamijene onima s potpisom Zare, pogotovo kada je riječ o modnim dodacima, pa se svako toliko na društvenim mrežama pojavi novi hit komad koji svi žele imati

Posljednji modni poriv koji dolazi iz Zarine radionice neodoljiva je pletena torbica od ratana koja ima dvije verzije - u crnoj i prirodnoj boji. Dok crni model dolazi s iznimno popularnom bambusovom ručkom koju je popularizirala modna kuća Gucci, model u prirodnoj boji ratana ima ručku napravljenu od crnih plastičnih kuglica, a obje torbice postale su pravi hit na Instagramu.

Pletene torbe od slame, ratana i rafije već su nekoliko sezona ultimativni hit na modnoj sceni, a od ove će sezone biti poželjne i nakon ljetnih mjeseci. Ova efektna i nevjerojatno chic torbica dio je najnovije Zarine kolekcije i prodaje se po cijeni od 299,90 kuna, što je poprilično pristojna cijena ako je usporedimo s onima sličnih torba razvikanih brendova kao što su Mark Cross, Wicker Wings i Kayu.

🥐🥨🥔🥥

Objavu dijeli Ada (@ada_oguntodu)

Same but different.

Objavu dijeli The Devils Wear Zara (@thedevilswearzara)

Is this thing on?

Objavu dijeli The Devils Wear Zara (@thedevilswearzara)

Mimi for scale.

Objavu dijeli The Devils Wear Zara (@thedevilswearzara)

  • +124
Pletene torbe od slame, rafije, ratana i tekstila Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije