ŠAROLIKA PONUDA

Najpoželjnije cipele za proljetne dane

11.03.2016 u 07:01

  • +22

Trendi cipele za proljetnu sezonu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Uz trendovske tenisice, ovog proljeća paralelno stižu svježi i uzbudljivi trendovi u svijetu cipela. Debela peta, vezice, cvjetni uzorak ili jarko bijela boja detalji su koji krase trendovske cipele za proljetnu sezonu

Sve ljubiteljice udobnosti i života na visokim petama obradovat će vijest da su ove proljetne sezone posebno trendi cipele s debelom blok-petom. Osim što ih krasi udobnost, ovakav tip cipela privlačniji je nego ikad prije, a na vama je da odaberete idealne za sebe.

Osim cipela s debelom petom, kao glavni trend izdvajaju se cipele s oštrim završetkom tzv. špicom. Vrlo ženstvene i elegantne, ovog proljeća pravi modni hit, neovisno o tome stižu li u niskim verzijama ili onim na potpeticu.

Trend debele pete, vidljiv je i na klasičnim modelima cipela poput oksfordica, mokasina i loaferica. Klasični modeli, ove su proljetne sezone izrazito trendi i poželjna obuća koja, uz dodatak masivne pete u kontrastnoj boji , predstavlja nezaobilazan trend u svijetu cipela. Oksfordicama, mokasinama i loafericama jednaka je karakteristika udobnost, a najnovije verzije ovih klasičnih modela daruju luksuznu notu koja će odlično parirati osmišljenim proljetnim kombinacijama.

Uz debele pete kao glavni detalj trendovskih modela cipela, vezice i dalje predstavljaju trend koji nastavlja svoju modnu vladavinu. Bilo da je riječ o modelima s niskom ili visokom petom, vezice su i više nego poželjan detalj.

Kao što priliči proljetnoj sezoni, cvjetni uzorak, osim odjeće, zahvatit će i cipele. Ako se odlučite za cipele ukrašene cvjetnim uzorkom, posebnu pažnju povedite pri slaganju outfita. Vaše cipele s cvjetnim uzorkom doći će do posebnog izražaja ako uzmete jednobojne odjevne komade. Kad kombinirate trendi hlače s nogavicama iznad gležnja, ne morate se bojati da će vaš cvjetni ulov ostati neprimijećen.

Ako ovog proljeća želite napraviti odmak od klasičnih boja cipela, pravo je vrijeme da pružite priliku modelima u izražajnoj bijeloj boji. Poput tenisica, trend bijele boje zahvatio je i svijet cipela i gotovo da ne postoji model koji ne stiže u bijeloj. Bez obzira na to za koji se model odlučite, bijele cipele bit će oznaka trenda.