NEUNIŠTIV KLASIK

Najpoželjnija frizura ove jeseni: Praktična je i svima pristaje

10.10.2017 u 09:36

Bionic
Reading

Premda je već neko vrijeme ova klasična frizura među najtraženijima u frizerskim salonima diljem svijeta, bob sa svim svojim varijantama ove je jeseni apsolutni 'must have'

Među prvima su ovu bezvremensku frizuru nosile slavne ljepotice poput Emme Stone, Taylor Swift ili Lily Collins, a šarmu boba nisu odoljele ni Selena Gomez, Emily Ratajkowski, Nina Dobrev, Alicia Vikander, Vanessa Hudgens, Diane Kruger, Kerry Washington

Ova klasična frizura pristaje gotovo svakom obliku lica, a sjajna je stvar to što bob dolazi u najrazličitijim varijantama pa možete birati između asimetričnih verzija, s kratkim ili dugim šiškama, sa stanjenim pramenovima sa strane ili ravno odrezanim 'dječjim' bobom, poput onog kakav se nosio 90-ih (sjetite se mlade Natalie Portman u kultnom filmu 'Leon').

  • +17
Najpoželjnija frizura za jesen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prednost ove frizure je u njezinoj praktičnosti, a ukoliko je dobro ošišana, na stiliziranje boba ne biste trebali potrošiti previše vremena.

Bob se uklapa u svaki stil i uvijek izgleda chic, bez obzira nosite li šljokičastu haljinu ili ste uskočili u omiljene tajice, bajkerske gležnjače i udobni kardigan.

Da ova frizura može izgledati itekako glamurozno, pokazuje i slavna glumica Cate Blanchett, koja bob nosi začešljan otraga, očaravši pomalo androginim lookom na reviji kuće Louis Vuitton za proljeće 2018.  

  • +13
Slavne cure obožavaju bob frizuru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Njemica Diane Kruger odlučila se pak za razbarušenu varijantu koja na najbolji mogući način donosi francuski chic, dok slatkica Selena Gomez nosi bob s razdjeljkom po sredini u stilu 70-ih.

Ni Kerry Washington, zvijezda hit serije 'Skandal', nije odoljela ovoj klasičnoj frizuri. Hvaljena glumica nosi asimetrično ošišanu varijantu sa šarmantnim kratkim šiškama, a moderni bob naglasio je njezine lijepe crte lica.

Stoga, ukoliko ste u potrazi za jesenskom trendi frizurom, zašto se ne biste odvažili i isprobali ovu bezvremensku frizuru koja nije teška za održavanje, a nikad ne izlazi iz mode.