SAMO PRIRODNI SASTOJCI

Najnježnija i najsigurnija njega za bebe – vlažne maramice WaterWipes

24.11.2016 u 11:07

Bionic
Reading

Poznate vlažne maramice WaterWipes stigle su i na naše tržište! Sadrže samo prirodne sastojke i u potpunosti su bez kemikalija

Bebina koža izuzetno je osjetljiva i nježna te je ranjivija od kože odraslih. Koža bebe fiziološki se razlikuje od dječje kože i kože odraslih ljudi po sastavu, strukturi i funkciji.

Koža novorođenog djeteta 30 posto je tanja od kože odraslog čovjeka, stoga zahtijeva posebnu njegu i zaštitu. Svako drugo dijete barem jednom dobije pelenski osip.

Vlažne maramice WaterWipes sadrže prirodne sastojke (izvorsku vodu 99,9 posto i 0,1 posto ekstrakt ulja sjemenki grejpa) koji ne iritiraju osjetljivu kožu te pomažu u sprečavanju kožnih bolesti kao što je pelenski osip.


WaterWipes

Kada je Edward McCloskey, osnivač tvrtke, postao otac, odlučio je poput većine roditelja koristiti dječje maramice. Nažalost, njegovo dijete često je imalo pelenski osip, zbog čega je obratio pozornost na sastav maramica i iznenadio se količinom sintetičkih kemikalija i konzervansa u njima.

'Uvijek sam vjerovao kako ne treba koristiti kemikalije na koži beba ako nisu neophodne. To je bio pokretač stvaranja WaterWipes, jedinih dječjih maramica na svijetu koje ne sadrže kemikalije, već 99,9 posto vode i 0,1 posto ekstrakta sjemenki grejpa. Čiste i nježne su poput pamuka i vode, ali učinkovite u čišćenju. Svakodnevno diljem svijeta novi roditelji otkrivaju dobrobiti nježnih i sigurnih WaterWipes, a nadam se da će se i vama svidjeti.'

WaterWipes sadrže 99,9 posto vode pročišćene postupkom bez kemikalija koji sterilizira maramice i mijenja površinsku napetost vode. Rezultat je mekana površina maramica s većim učinkom čišćenja. Drugi prirodni sastojak je ekstrakt sjemenki grejpa, 0,1 posto, koji hidratizira i umiruje kožu s blagim antimikrobnim djelovanjem. Prirodni ekstrakt grejpa pomaže i u održavanju dobrog stanja kože te sprečava upalnu reakciju.

WaterWipes maramice možete kupiti u svim dm-ovim poslovnicama.