TULUMI ZA HALLOWEEN

Najluđi izlasci za Noć vještica

31.10.2013 u 10:33

Bionic
Reading

Noć vještica ili Halloween noć je uoči Svih svetih, 31. listopada, a iako se najviše slavi u SAD-u otkud se proširio diljem svijeta, i kod nas iz godine u godinu postaje sve popularniji

Noć vještica zapravo potječe iz pretkršćanskog keltskog festivala mrtvih. Prema keltskom kalendaru, 1. studenog označavao je početak zime, početak nove godine te početak i kraj životnog ciklusa…

Kao i svake godine, zagrebački klubovi organiziraju partyje za Halloween, kada plesnim podijima zavladaju vještice, duhovi, zombiji i druga bića iz noćnih mora te zatulumare do jutra.

Evo gdje se sve možete zabaviti na Halloween u Zagrebu:

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih Halloween partyja na ovim prostorima Twilight Halloween Party ove će se godine održati na sam dan Noći vještica u zagrebačkoj kolijevci darkeraja, klubu Jabuka. Uz nezaobilazno spooky uređenje kluba i mračni DJ set Tomija Phantasme, ove će se godine na terasi kluba održati performans show skupine udruge Avyakta - Umjetnost pokreta s vatreno-plesnom pričom pod nazivom 'El Triquetra del Los Muertos'. Najmaštovitije maskirani gosti Jabuke bit će nagrađeni vrijednim nagradama.

Još jedan opaki Halloween party očekuje i goste Močvare gdje će održati party na dva floora. Detaljnije saznajte OVDJE.

Čak dva dana, 31. listopada i 1. studenoga, trajat će otvaranje Skylight/Zagreb Eye, nove, multifunkcionalne lokacije u samom srcu glavnoga grada na vrhu Zagrebačkog nebodera. Dan prije službenog otvaranja, u Noći vještica, održat će se kostimirani Halloween party na kojem će nastupiti poznati njemački DJ, rezident Crowns kluba iz Münchena i službeni Red Bull selektor – DJ KanDee. Glazbeni naglasak bit će na rnb/hip hop/house/electro/mashupu, a društvo će mu praviti zagrebački DJ Jurki (Frankie Headfors). Skylight/Zagreb Eye – 16th floor session novi je mjesečni klupski program za zaljubljenike u deep house, house, tech house, ali i druge srodne stilove. Tamo će 1. studenoga nastupiti čak 7 DJ-a iz Njemačke (Berlin) i Austrije (Beč i Innsbruck), a na session dolaze i strani posjetitelji, jer se promocija Skylight/Zagreb Eye – 16th Floor sessiona odvija i u svim navedenim gradovima.

U rock klubu Ribnjak 31. listopada održat će se Halloween party gdje će posjetitelje nakon koncerta psychobilly benda Clockwork Psycho iz Ljubljane, zabaviti DJ Kneža nevjerojatnim miksom izvođača, od Cyndi Lauper pa do Rammsteina

Hemingway bar Zagreb s ponosom predstavlja jedanaesti po redu Halloween Party koji će se održati u četvrtak, 31. listopada. Tema jedanaestog Halloween partyja je Night of the dead, a budući da su zombiji 'in' ove godine, zbog serije 'Walking Dead' i filma 'World War Z', Hemingway je temu također posvetio 'hodajućim mrtvacima'.

U Hard Placeu, na Halloween partyju nastupaju Lady Singers. Svi maskirani mogu se prijaviti za izbor najbolje maske, a pobjednika očekuje gajba hladne žuje, poručuju organizatori!

Rock Club Praćka također organizira Halloween party! Provedite najluđu noć u četvrtak u Praćki i zaplešite, ovaj put maskirani, uz DJ DESCH-a koji je pripremio miks najvećih hitova proteklih desetljeća te pogledajte kako je to bilo nekad uz fenomenalan izbor video spotova na video wallu!

Chew The Fat! Croatia baca kletvu opakog bassa na još jednom Halloween izdanju koje će se održati u Tvornici kulture 31. listopada od 23 sata. Ovo izdanje zauzet će oba pogona Tvornice i sukobiti punk u malom i bass u velikom pogonu te podariti kombinaciju zvuka koja diže iz mrtvih.

U četvrtak, 31. listopada u Vintage Industrial Baru ne propustite netipično, šaroliko i veselo slavlje Halloweena uz koncerte bendova The Penny Black Remedy i Cherkezi United! Samo za tu priliku klub u Savskoj 160 za tu će priliku raditi izvanredno do četiri ujutro!

I u Green Gold Clubu održat će se Halloween party uz tamburaše Dyaco