NAGLASAK NA PRIRODI

Najljepše frizure u ovoj godini

25.12.2015 u 08:41

  • +11

Frizure

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ove je godine crveni tepih bio je lišen tipičnih frizura. Brojne slavne žene svoje glamurozne haljine upotpunile su frizurama poput nemarnih punđi, stepenastih uvojaka i pletenica u svim oblicima, dužinama i veličinama

Glavni naglasak ove sezone, i kada je kosa u pitanju, definitivno je na prirodnosti. Od što prirodnijih boja kose jednak se efekt pokušao postići i po pitanju stylinga frizure.

Nemarne, a izrazito trendi frizure, najviše su se uočavale u maštovitim verzijama natapiranih punđi i pletenica. Popularna Jennifer Lawrence na pariškoj premijeri novog nastavka filma 'Igre gladi' tako se odlučila za nemaran stil punđe obogaćene zanimljivim sjajnim detaljima koji su povezivali pletenice.

Za zanimljive detalje poput cvjetne ukosnice ili crne vrpce ove su se godine odlučile glumice Diane Kruger i Gwyneth Paltrow dajući pravu inspiraciju za postizanje ženstvena i elegantna izgleda.

Iako smo ih ove godine rjeđe viđali, šiške su se i ove godine uspje provući na listu trendova u stiliziranju kose. It djevojka Kendall Jenner tako se odlučila za nemarne šiške uklopljene u visoku punđu, a platinasto plavu kosu Michelle Williams ukrašavale su izrazito duge šiške spajajući se u neprimjetnu punđu.

Lagani mekani uvojci i ove su se godine pokazali kao trend koji neće tako brzo nestati. Slavne osobe definitivno su pridonijele ovom trendu na čelu s Jennifer Lopez koja se gotovo uvijek odlučuje upravo za lagane uvojke. Verziju uvojaka u kombinaciji s repom ove su godine prezentirale Beyonce i novopečena trudnica Chrissy Teigen. Beyonce je uvojke odlučila svezati u izrazito visok rep, a Chrissy je nosila poluraspuštenu kosu obogaćenu zavodljivim valovima.

Glavna je prednost frizura koje su ove godine zavladale crvenim tepisima jednostavnost zbog koje ih možete lako napraviti i bez stručne pomoći frizera.