THYLANE BLONDEAU

Najljepša djevojčica postala je najutjecajnija tinejdžerica na svijetu

21.09.2017 u 09:34

Bionic
Reading

Thylane Blondeau, koju su mediji proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu, 2011. godine izazvala je pravu senzaciju kad je Tom Ford kao gost urednik francuskog izdanja Vogue angažirao tad 10-godišnju Francuskinju kao zvijezdu editorijala, a danas je nazivaju najutjecajnijom tinejdžericom na svijetu

Fotosnimanje na kojem je malena Thylane bila odjevena poput odrasle žene, s crvenim ružem na usnama, u uskoj haljini i štiklama, na kauču s leopardovim uzorkom izazvalo je burne reakcije. Ova prelijepa plavooka Francuskinja, kći nogometaša Patricka Blondeaua te novinarke i dizajnerice Véronike Loubry, danas ima 16 godina i gradi respektabilnu karijeru u modnom svijetu.

Njezina mama Véronika Loubry kasnije je izjavila kako je svjesna toga da je taj editorijal bio kontroverzan.

'Sasvim je razumljivo da je to što su ljudi mogli vidjeti bilo šokantno. Priznajem kako sam i sama bila šokirana tijekom fotosessiona. Ali precizirat ću: najviše me šokiralo to što ogrlica koju je nosila Thylane vrijedi tri milijuna funti', rekla je mama Véronika koja često pozira s kćerkicom pa ih nazivaju i francuskim odgovorom na Cindy Crawford i njezinu Kaiju.

Thanks @michaelkors for this amazing week in NY

Objavu dijeli Thylane (@thylaneblondeau)

Ova mlada ljepotica danas je prava milenijska ikona! Ne čudi to da su je Stefano i Domenico iz Dolce & Gabanne regrutirali kako bi nosila njihovu ovogodišnju kolekciju jesen/zima inspiriranu novim milenijem.

Na Instagramu je prati 1,5 milijuna oduševljenih fanova, a među njezinim slavnim prijateljima su Brooklyn Beckham, Kaia Gerber i Elle Fanning.

My twin !!!!❤️ @realbarbarapalvin

Objavu dijeli Thylane (@thylaneblondeau)

Prošle godine ova nestvarno lijepa tinejdžerica, čiji se fanovi nazivaju thylaners, zauzela je peto mjesto u neovisnom izboru najljepših lica koje je proveo TC Candler and the Independent Critics. Prva četiri mjesta zauzele su Golshifteh Farahani, Nana, Liza Soberano i Jourdan Dunn.

'Njezino lice sa samo 16 godina ima gotovo savršene proporcije. Sa srcolikim oblikom lica, velikim plavim očima i punim usnama utjelovljuje idealnu ljepotu. Naša lica se mijenjaju, a tek u 20-ima se formira izgled kakav imamo kasnije', objašnjava Tatiana Lapa, dodajući da vjeruje kako će Thylane biti samo još ljepša.

Premda se modne kuće otimaju za nju, jedna od najmoćnijih tinejdžerica u svijetu mode mašta o karijeri glumice, pa je s 13 godina glumila u filmu 'Belle & Sebastian: The Adventure Continues'.

💁🏽💁🏽💁🏽💁🏽🤷🏼‍♀️ getting ready for @michaelkors show

Objavu dijeli Thylane (@thylaneblondeau)

Mlada ambasadorica L'Oreala pojavila se na reviji Michaela Korsa na nedavnom njujorškom Tjednu mode. Naime, ona i sin poznatog Daniela Day-Lewisa, Gabriel, zvijezde su nove modne kampanje ovog američkog kreatora za sezonu proljeće/ljeto. Njih dvoje su se toliko sprijateljili da često izlaze i zajedno provode slobodno vrijeme.

  • +7
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za prekrasnu Francuskinju, čiji izgled uspoređuju sa slavnim ljepoticama poput Laetitije Caste, Gigi Hadid i Barbare Palvin, koja se kad je imala četiri godine prvi put prošetala modnom pistom na reviji Jean-Paula Gaultiera, samo nebo je granica.