THYLANE BLONDEAU

Najljepša djevojčica na svijetu postaje nova modna ikona

16.11.2017 u 14:56

Bionic
Reading

Thylane Blondeau, koju su mediji proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu 2011. godine, iz dana u dan niže modne uspjehe

Kći nogometaša Patricka Blondeaua te novinarke i dizajnerice Véronike Loubry danas ima 16 godina i gradi respektabilnu karijeru u modnom svijetu. Rodnu Francusku ovih je dana zamijenila boravkom u Los Angelesu te je u ulozi modela zablistala u kreacijama talijanskog dizajnerskog dvojca Dolce&Gabbana, s kojim surađuje.

  • +7
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ležernoj šetnji Los Angelesom dežurni paparazzi ulovili su ju u zanimljivom dnevnom izdanju kakvih se ne bi posramile street style zvijezde poput slavnih sestara Hadid. Jednostavnu crnu majicu popularna brenda OFF-White lijepa Francuskinja nosila je uz prugaste hlače, par glomaznih čizama i trobojnu jaknu bomber.

  • +5
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što nosi titulu najljepše djevojčice na svijetu i ambasadorice kozmetičkog diva L'Oreal, ova mlađahna Francuskinja sve je traženije lice u modnoj industriji, a uz mnoštvo angažmana može se pohvaliti i s 1, 8 milijuna fanova na Instagramu koji se nazivaju thylanersima.