IZ ŽENSKE PERSPEKTIVE

Najgori potezi koje muškarac može napraviti u krevetu

03.04.2012 u 09:32

Bionic
Reading

Svi znaju da je seks ipak nešto više od samog čina, a neke pogreške koje muškarci rade dovode do toga da odmah izgube šansu za drugu rundu

Baš kao što zgodan muškarac s druge strane prostorije postaje nepoželjan ako je bezobrazan, tako i savršeni trenutak za seks može biti lako upropašten nekim lošim potezima u spavaćoj sobi. Jessica Padykula za Sheknows.com sastavila je listu pet najgorih stvari koje muškarac može napraviti u krevetu, posebno kod prvog seksa.

Odlazak nakon seksa

Žene ne traže da ih zaprosite odmah nakon što ste prvi put stupili u intimne odnose, ali da pobjegnete kao da ste imali najlošiji spoj u životu ili joj kažete da ode, ipak je malo previše. Čak i ako niste razgovarali o tome da biste mogli malo ostati ili prespavati, odlazak čim završite nije nimalo lijep. Tako je jedna djevojka podijelila svoje ružno iskustvo u kojem je dečko otišao iz stana bez pozdrava, dok je ona nakon seksa bila u kupaonici.

Bez zaštite nema akcije
Spavanje nakon seksa

Iako se to ne može mjeriti s bijegom iz stana, nijedna djevojka neće biti sretna ako se muškarac po završetku odnosa okrene i zaspi kao da se ništa nije dogodilo. Suprotno stereotipnom mišljenju da žene nakon seksa žele satima razgovarati o životnim planovima, dovoljno je pristojno prozboriti koju rečenicu i reći: 'Laku noć.'

Prljava posteljina

Čak i ako niste očekivali 'ulov' te večeri, prljava posteljina, odnosno miris po kojem se odmah zna da nije nedavno promijenjena, svakoj će curi izazvati osjećaj gađenja. Stoga se slobodno možete oprostiti od seksa. To, naravno, ne znači da stan treba biti savršeno čist i mirisati po sredstvima za dezinfekciju, ali golo tijelo na prljavoj plahti neće proći.

Nema zaštitu ili ju ne želi koristiti

Nitko ne optužuje da on namjerno nema zaštitu, ali bez obzira radi li se o nesretnoj pogrešci, oboje ste u nezahvalnoj poziciji. Iako odlazak do kioska ili trgovine ubija uzavrelu atmosferu, drugog rješenja nema.

A jedna od najgorih stvari koje muškarac može napraviti pri prvom seksu je odbiti zaštitu. Bez obzira na sve moguće izgovore zašto zapravo nije potrebno koristiti kondom, to nije opcija. Osim toga, s tako neodgovornim muškarcem većina žena ne želi imati posla.

Igra postaje nastrana bez pitanja

Hm… to se obično događa u zanesenosti, ali nastrane igrice ne spadaju pod klasični seks i možete očekivati burnu reakciju djevojke koja inače ne voli takve stvari, upravo zato što ju niste ništa pitali. Ako već volite takav tip seksa i čini vam se da je djevojka istog mišljenja, pristojno je prvo upitati ju želi li to.