ODLIČAN DNEVNI LOOK

Najbolje odjevena kraljica na svijetu briljira i u tenisicama

12.09.2017 u 14:05

Bionic
Reading

Lijepa kraljica Letizia nedavno se našla na popisu najbolje odjevenih žena svijeta prema izboru prestižnog časopisa Vanity Fair u društvu ikona stila poput Rihanne, Daše Žukove, Charlotte Gainsbourg i Kirsten Green, spomenimo neke, a laskavu titulu stalno dokazuje odličnim modnim odabirima

Čini se da je bivša novinarka rođena sa stilom jer štogod da odjene, izgleda sjajno.

Kao i svaka druga mama, španjolska kraljica Letizia je automobilom odvezla prvog dana u školu svoje kćerkice Leonor i Sofiju, a jednostavno odjevena sve je oduševila.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica, koja je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama, bila je neodoljiva u plavoj kratkoj jakni sportskog kroja, bijeloj košulji, svijetlim trapericama i bijelim tenisicama, a u ovaj trendi dnevni look lijepo se uklopila efektna torbica.

Letizia je dobro poznata po svojem umijeću spajanja skupih dizajnerskih krpica sa svima pristupačnim high street brendovima, pa je često možemo vidjeti u odjeći s potpisom španjolske Zare ili Manga.

Ponosna mama zasigurno je bila jednako uzbuđena kao i kćerkice zbog prvog dana škole, a zanimljivo je da i princeze pohađaju istu školu u Madridu, Santa Maria De Los Rosales, kao i njihov otac, kralj Felipe VI.

  • +12
Kraljica Letizia u ležernom izdanju i Mangovim štiklama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, nedavno je u školu krenuo još jedan član poznate kraljevske obitelji, maleni princ George, četverogodišnji sin Kate Middleton i princa Williama.

  • +2
Kraljica Letizia i Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Preslatki princ krenuo je u prvi razred prestižne privatne škole Thomas u jugozapadnom dijelu Londona. Budući da vojvotkinja Kate ovih dana ima problema s jutarnjim mučninama jer je treći put trudna, u školu je uplašenog nasljednika ispratio brižni otac William, a slike neodoljivog princa u školskoj uniformi obišle su svijet, izmamivši osmijehe na lica.