NJEŽNA LJEPOTICA

Najbolje odjevena glumica na svijetu opet je jako chic

09.10.2015 u 12:33

Bionic
Reading

Nježna ljepotica s europskog sjevera, 26-godišnja glumica Alicia Vikander, najbolje je odjevena glumica po izboru magazina Vanity Fair, ali i buduća holivudska zvijezda. Brineta očaravajuće ljepote do kraja godine glumit će u ukupno osam novih filmova, a njezino ime sve češće se spominje među kandidatkinjama za najprestižniju filmsku nagradu

Slatka glumica koja glumi u filmu 'The Danish Girl' za koji bi, šuška se, mogla biti nominirana za Oscara u kategoriji glavne ili sporedne glumice, svojom krhkom ljepotom i sofisticiranom elegancijom privlačila je poglede na pariškoj reviji Louisa Vuittona čije je zaštitno lice od ovoga ljeta.

Upravo u kreacijama ove luksuzne modne kuće, na čijem je čelu dizajner Nicolas Ghesquière, Alicia briljira na crvenim tepisima, a Vanity Fair koji ju je prije par mjeseci proglasio novom holivudskom kraljicom stila, posebno je pohvalio zelenu haljinu koju je nosila na Filmskom festivalu u Cannesu, s potpisom Louisa Vuittona.

Mlada švedska glumca na pariškoj reviji svoje omiljene modne kuće pojavila se u jako chic monokromnoj haljini koja je naglasila njezinu nježnu ljepotu. Haljina retro kroja sa ženstvenim volančićem na kragni i crochet detaljima na gornjem dijelu, bila je pun pogodak za glumicu koja ju je nosila na retro cipelice i torbu, a njezin look od glave do pete nosio je potpis Louisa Vuittona.

'Osjećam se jako pariški chic', otkrila je Alicia kakav je osjećaj nositi krpice luksuzne modne kuće.

Lijepa glumica priznaje da se još uvijek pokušava naviknuti na status zvijezde i nevjerojatnu brzinu kojom se razvija njezina karijera, a uskoro počinje raditi i na novom filmu o popularnom špijunu Jasonu Bourneu kojeg je sjajno utjelovio Matt Damon.

'Osjećam se kao da se to ne događa meni, još uvijek mislim da sam mlada i na početku karijere', kaže skromna Alicia koju do kraja godine čekaju još dvije filmske premijere i promotivne kampanje.