KRALJICA STILA

Najbolje odjevena dama s kraljevskih dvora oduševila haljinom

08.02.2017 u 08:00

  • +3

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima svojim odmjerenim odjevnim kombinacijama ponovno je potvrdila svoju titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Lijepa kraljica rođena u Argentini prilikom posjeta njemačkog predsjednika Joachima Gaucka Nizozemskoj bila je u središtu pozornosti u glamuroznoj haljini. Kraljica Maxima (45) za ovu je audijenciju odabrala impresivnu toaletu sa zanimljivo riješenim rukavima kroja kimono u bogatoj crvenoj boji.

Ova efektna haljina u kojoj ne možete biti nezapaženi kreacija je kuće Valentino, za koju treba izdvojiti 3.600 funti, odnosno oko 31 tisuću kuna.

Raskošnu haljinu dostojnu kraljice upotpunila je naušnicama od ametista i odgovarajućom ogrlicom. Nosila je mladenačku frizuru s laganim valovima, a usne je naglasila ružem u nijansi ružičaste.

Lijepa nizozemska kraljica redovito je vrlo visoko na ljestvicama dama s kraljevskih dvora zbog svog odličnog stila i osjećaja za modu. Majka tri djevojčice, Catharina-Amalije, Alexije i Ariane, u braku je s Willem-Alexanderom od 2002., a upoznali su se u Sevilli 1999. godine.

Kći bivšeg argentinskog političara Jorgea Zorreguieta kraljevsku titulu ponijela je 2013., kada je njezin suprug kralj Willem-Alexander zasjeo na tron nakon abdiciranja svoje majke princeze Beatrix.