za svaku figuru

Naglasite ono najbolje: Kako odabrati idealan model suknje prema obliku tijela

07.04.2020 u 06:38

Bionic
Reading

I ove proljetne sezone brojni brendovi pobrinuli su se ponuditi pregršt novih i zanimljivih modela suknji, a u odabiru idealnog itekako će se isplatiti saznanje o tome koji će od dostupnih na policama trgovina najbolje pristajati određenom tipu tijela

Kao što je slučaj s odjevnim komadima poput traperica, haljina ili kaputa, svaki tip tijela iziskuje nošenje određenog modela suknje, a iako se brojni modni eksperti zalažu za to da nosimo ono što najviše volimo, također nude nekoliko savjeta pomoću kojih ćete ovoga proljeća, ovisno o tipu tijela, lakše odabrati idealan model suknje iz bogate modne ponude.

  • +8
Laskave suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Figura obrnutog trokuta

Takozvani obrnuti trokut tip je tijela koje karakteriziraju šira ramena od bokova te tanke noge. Za ovaj tip tijela modni eksperti sugeriraju modele kratkih suknji visokog struka koje će prikriti najopsežniji dio, torzo.

Navedeni tip sukanja s detaljima poput volana na dnu omogućit će vam da istaknete noge.

Figura trokuta

Dame koje se mogu pohvaliti figurom trokuta krase uži struk i širi bokovi, a prema riječima modnih eksperta, za ovaj specifičan oblik tijela idealne su suknje A-kroja jer će naglasiti najbolje od figure i vizualno smanjiti volumen bokova.

Figura pravokutnika

Žene pravokutne linije nemaju izražene obline i vrlo su vitke, a upravo njima idealno će pristajati modeli minica s dramatičnim detaljima poput volana kojim će se fokus staviti na noge.