SVILENA RASKOŠ

Nadolazeći modni trend zaludio slavne dame i blogerice

08.08.2016 u 07:54

  • +2

Svileni ogrtači na slavnim ljepoticama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Iako se nalazimo u ljetnim mjesecima, slavne dame i poznate modne blogerice vole se ogrnuti onim što se smatra nadolazećim jesenskim trendom

Riječ je o dugim svilenim ogrtačima, luksuznom komadu koje stajliš dame često kombiniraju s običnom majicom, trendovskim siluetama traperica i vrućih hlačica.

Osim što im se predviđa ogromna popularnost u jesenskoj sezoni, ove svilene krpice odličan su komad kojim ćete bez puno muke unaprijediti osmišljenu kombinaciju, pritom slijedeći modno pravilo poznato kao 'pravilo tri komada'.

I dok hlače i top čine prvi i drugi komad, treći odjevni komad poput jakne, veste ili, u konačnici, svilenog ogrtača, složenoj kombinaciji dat će pravi pečat i dojam ispoliranog izgleda.

Kao najveća pobornica svilenih ogrtača i pravila od tri odjevna komada, pokazala se popularna djevojka današnjice Kendall Jenner čiji se smisao za slaganje casual kombinacije u posljednje vrijeme često vrti oko svilenih primjeraka ogrtača koji vješto uklapa u osmišljene kombinacije.

Primjer Kendall Jenner slijede i ostale dame poput novopečene majke i modela Chrissy Teigen koja zavidnu liniju nakon poroda najviše voli istaknuti parom vrućih hlačica, zavodljivim topovima i svilenim ogrtačem dužine do koljena ili poda.
Svileni ogrtači koji posebno intrigiraju modno osviještene neodoljivo podsjećaju na modernu verziju kimona, stižući s vezenim detaljima.

Elegance with the Attico girls @gilda_grazia_it @giorgiatordini @the_attico

Fotografiju objavljuje Sandra Semburg (@sandrasemburg)