LARISA NAVOJEC

Nadam se da ćemo Goran i ja imati i drugo dijete

16.09.2011 u 11:44

Bionic
Reading

U društvu Barbare Radulović, Marije Borić, Mare Bratoš, Martine Zubčić, Ane Ugarković, Jadranke Bastajić Yaye, Kornelije Benyovsky Šoštarić, Petre Granić te Ana Marije Jagodić Rukavine, i Larisa Navojec je svoje ruke otkrila fotografkinji Mari Milin te se priključila izboru za najljepše ruke Hrvatske

'Dosada nikada nisam odlazila na manikuru. Tek sam sada, povodom snimanja za ovu izložbu otišla na pravi tretman koji je uključivao piling i masku od čokolade i mente. Nakon

tretmana sam osjećala kao da su mi ruke lakše i mislim da će to sada postati sastavni dio njege, jer obično sam odlazila kod kozmetičara, frizera i na masažu, a ruke sam nekako uvijek zapostavljala, sve dosada. A tko zna, možda uspijem i Gorana nagovoriti na koji tretman, no morala bih prvo malo porazgovarati s njim', rekla je Larisa Navojec za tportal te u šali dodala kako bi ona i suprug Goran Navojec mogli početi zajedno odlaziti na tretmane.

'Goranu se jako svidjela fotografija mojih ruku, a i meni. Mislim da smo na čelu s Marom Milin uspjeli prenijeti poruku o tome koliko su ruke važne u svemu što stvaramo', rekla je Larisa za tportal te otkrila kako su ona i suprug kućanske poslove uspješno podijelili, a dok njih dvoje uživaju u zajedničkim izlascima, 16-mjesečnog sina čuvaju bake ili dadilje.

'Mislim da svi parovi koji su u dobrim odnosima i koji imaju neki normalan odnos i vole se, planiraju drugo, treće i četvrto dijete. Nažalost, to nikada ne ovisi samo o paru, te stvari se mogu planirati koliko god hoćeš, no to je uvijek nepredvidljivo. No nadam se da ćemo imati i drugo dijete', rekla je koreografkinja Larisa za tportal.