EMMA THOMPSON

Na pragu 60-e: Zvijezda filma 'Zapravo ljubav' nikad nije izgledala bolje

14.04.2018 u 13:02

Bionic
Reading

Slavna britanska glumica Emma Thompson i danas plijeni jednaku pozornost gdje god se pojavi

'Ne zamaram se starenjem, ponosna sam na svoje godine. Stavljam malo korektora na podočnjake, ali sve u svemu volim svoje godine. Imam 58. i prihvaćam to', nedavno je izjavila britanska glumica koja se trenutno nalazi u New Yorku gdje marljivo snima novu komediju naslova 'Late Night'.

Na njujorškim ulicama koje su pojedinim scenama poslužile kao filmski set, Emma Thompson plijenila je pažnju stajliš izdanjem, novom frizurom i osvježenom plavom bojom kose.

  • +6
Emma Thompson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crnu kombinaciju u znaku hlača širih nogavica i dolčevite ukrašene dodatkom zanimljive ogrlice, glumica je uspješno razbila dodatkom svjetlosmeđeg balonera od brušene kože i popularnim modelom tenisica u boji burgundca.

Osim što je novim izdanjem uspjela istaknuti mladolik izgled i osvježenu, platinastoplavu boju kose,odabrana kombinacija posebno je laskala njezinoj vitkoj liniji za koju je zaslužna nutricionistica omiljene britanske princeze - Kate Middleton.

Uz njezin plan prehrane i vježbanje u trajanju od 90 minuta šest dana u tjednu, Emma Thompson je u šest tjedana smršavjela zavidnih osam kilograma te sada ponosno nosi dva konfekcijska broja manje. No usluge nutricionistice slavne vojvotkinje od Cambridgea nisu povoljne jer mediji pišu da je za šest tjedana programa platila nešto manje od 40 tisuća kuna.