DOZA LUKSUZA

Na koje će skupe torbice navaliti poznati?

07.02.2013 u 15:00

Bionic
Reading

Naveliko su isplivali itekako primjetni stilovi proljetnih torbica, a modni portali već kalkuliraju o tome tko će se od poznatih na koju okomiti. Cijene su im uglavnom paprene, no po lancima ulične mode već navještaju dobre inačice. Evo što bi išlo uz stilove Rihanne, Gwyneth Paltrow, Mirande Kerr i Kate Bosworth

Evo koje proljetne torbice najbolje idu uz slavne dame, a donosi whowhatwear.com:

1. Rihanna: Givenchy, model Quilted Medium Lucrezia Duffel, 2300 dolara

Torbicu, koja je po modnim portalima jedan od najpoželjnijih crnih primjeraka za proljeće, prva bi mogla isfurati Rihanna. Dolazi iz modne kuće Givenchy, cijena joj je 2300 dolara, odnosno oko 12.900 kuna. Donosimo i jeftiniju verziju – iz Manga.

2. Miranda Kerr: Mulberry model Willow Tote, 2600 dolara
Uz Mirandu Kerr najbolje bi išla jedna od najrazvikanijih torbica u posljednje vrijeme, Mulberryjev model Willow. A košta 14.600 kuna. Super alternativa joj je torbica Michaela Korsa koja stoji oko 1500 kuna.

3. Kate Bosworth: Proenza Schouler, model Record Bag, 1725 dolara
Kate Bosworth ljubiteljica je potpisa Proenza Schouler, i model Record Bag bio bi pun pogodak za nju, a košta 9700 kuna. Sličan njoj je cijenom ipak nešto povoljniji, s potpisom Diane von Furstenberg, model Harper Charlie Check Shoulder Bag za 1600 kuna.

4. Gwyneth Paltrow: The Row, model Twin Mini Messenger Bag, 4100 dolara
The Row je osobito popularan brend među ljubiteljicama manjih torbica, a jednu bi takvu, posljednji model, mogla najprije (i najbolje) isfurati Gwyneth Paltrow. Cijena joj je 23.000 kuna. Slična je jeftinija verzija - torbica Rebecce Sanvar.