OVE NEDJELJE

Na Gričevanju vas očekuje dosad najveći Bazaar

23.05.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Više od 250 izlagača dočekati će posjetitelje na najvećem dosad  Bazaaru, koji će se održati u nedjelju, 25. svibnja od 11 do 19 sati u sklopu Gričevanja na platou Gradec zagrebačkog Gornjeg grada

U svojih dosadašnjih šest izdanja s više od 1200 izlagača i gotovo 15.000 posjetitelja Bazaar je postao najveći i najvažniji urbani market u Hrvatskoj, a evidentno i šire s obzirom na najavljene goste koji stižu u nedjelju. Nedjeljno izdanje, na prostoru platoa gornjogradskog Gradeca i Strossmayerova šetališta, ugostit će više od 250 izlagača od kojih veći broj njih dolazi i iz drugih gradova Hrvatske (Osijek, Rijeka, Split,…) i zemalja regije čime Bazaar dobiva međunarodan predznak.

I ovaj put Bazaarom će prevladavati dizajnerski i vintage predmeti, ponajviše nakit, odjeća, obuća, lampe, različiti namještaj te prirodna kozmetika. Štandovi s hranom bit će u rukama zagrebačkog Malog placa na tavanu koji se profilirao u najpoznatije okupljalište ljubitelja ekološke prehrane. Nude prirodno uzgojenu hranu, sireve, egzotične goji bobice iz Istre, magareće mlijeko, prirodne sokove, organsku sol i papar, maslinovo ulje, ocat od bazge, sirovi kakao... i sve to od domaćih proizvođača uz priliku da o izloženim proizvodima saznate sve što vas zanima. Prilika će biti i vidjeti i kupiti likovne radove mladih umjetnika Mirona Milića, Rite Gomez, Ivane Štrukelj i mnogih drugih.

Svim ljubiteljima biciklizma dečki i cure iz Ciklorame popravljat će bicikle na licu mjesta, a Azil Dumovec ponovo će se pojaviti sa svojim štandom. To je, dakako, samo dio ogromne ponude koje su organizatori pripremili za nedjelju, a upravo je otkrivanje svih čari Bazaara formula uspjeha ovog izvanrednog marketa. Uz besplatan ulaz i najavljeno lijepo vrijeme, provedite ovu nedjelju u ugodnom spontanom okruženju koje će vam otvoriti sva osjetila!