ELIZABETH OLSEN

Na glamuroznoj premijeri filma svi su gledali samo u nju

27.04.2016 u 20:37

  • +2

Elizabeth Olsen

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na londonskoj premijeri blockbustera 'Kapetan Amerika: Građanski rat', sve su oči bile uprte u glumicu Elizabeth Olsen zahvaljujući haljini izazovna dekoltea

Hodajući crvenim tepihom uz neke od najvećih holivudskih zvijezda, 27-godišnja Elizabeth Olsen itekako se potrudila označiti svečanu londonsku premijera filma. Ova zvijezda filma 'Avengers: Age of Ultron' unijela je pravu dozu glamura na crveni tepih zahvaljujući dugoj haljini boje bjelokosti s detaljem čvora koji je pridržavao izazovan dekolte koji je zagolicao maštu muške publike.

Dekolteom koji je sezao do pupka posebno je naglasila bogato poprsje, a kroj haljine dodatno joj je laskao liniji.
Haljina je djelo modne kuće Alexander McQueen, a ovim odabirom Elizabeth Olsen se približila modnom statusu svojih poznatih sestara, blizankama Mary-Kate i Ashley Olsen

Detalj čvora haljinu je učinio posebno zanimljivom, a dugi rukavi i padajući donji dio ublažili su dramatičnost dekoltea. Frizurom retro valova i make-upom u znaku crvenog ruža i naglašenih očiju, smokey eye postigla je izgled dive starog Hollywooda.

Tijekom predstavljanja novog filma, Olsen je javnosti priznala kako je nekoć intenzivno razmišljala o prekidu glumačke karijere. Mlađa sestra poznatih blizanki otkrila je kako je u mlađoj dobi razmišljala o zamrzavanju glumačke karijere zbog toga što nije željela biti dječja filmska zvijezda.

'Kada sam imala devet ili 10 godina, razmišljala sam o napuštanju glume, no to na koncu nisam učinila. U glumu se nikad nisam željela upuštati kao dijete već kao odrasla osoba. Uvijek sam znala da želim biti glumica i neizmjerno sam zahvalna na svakoj pruženoj prilici', izjavila je.